Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Ортомол Бьюти (Orthomol Beauty) питьевая бутылка, курс 7 дней

Код: 67057
Ортомол Бьюти (Orthomol Beauty) питьевая бутылка, курс 7 дней
Цена от 3761.00 до 3761.00 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

красота и здоровье

Форма выпуска

Жидкости оральные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Ортомол Бьюти (Orthomol Beauty) питьевая бутылка, курс 7 дней

Состав

Інгредієнти вода, гідролізат колагену (11%), D-біотин, Коензим Q10 (0,05%),концентрат апельсинового соку, стабілізатор гліцерин, концентрат маракуйи,підкислювач лимонної кислоти, екстракт плодів оливи (aus Olea europaea) (0,8%), L-аскорбат натрію (0,6%), консервант сорбату калію, dl-альфа-токоферолацетат, сульфат цинку, селенат натрію, підсолоджувач ацесульфам-К і сукралоза.

Вітамін C, необхідний для стимулювання вироблення колагену природним шляхом,який в свою чергу, є «будівельним» білком для нашої шкіри. Разом з вітаміном E,цинком і селеном, Вітамін С допомагає захистити клітини від окисного стресу. Біотин і цинк сприяють поліпшенню стану шкіри, надають позитивний результат для зростання нігтів і волосся, роблячи їх міцними і здоровими. Наявність в комплексі гіалуронової кислоти забезпечує шкірі достатнє зволоження та еластичність. Оливковий екстракт позитивно впливає на стан шкіри, захищаючи її від руйнівних шкідливих УФ-променів шкідливих УФ-променів і разом з коферментом Q10 гальмує старіння. Крім того, Коензим Q10 бере безпосередню участь в утворенні енергії і регулює використання кисню організмом.

Показания

Orthоmol Beauty - вітамінний комплекс, що включає всі необхідні мікро і макроелементи для якісного росту волосся, нігтів та покращення стану шкіри.

Способ применения и дозы

Добова порція: Щодня приймайте вміст питної пляшечки, під час або після прийому їжі. Перед застосуванням пляшечку добре збовтати.

Курс прийому: 30 днів.

Тривалість прийому: Людському організму щодня необхідна достатня кількість вітамінів мікронутрієнтів, макро і мікроелементів, тому рекомендується регулярне застосування Ортомол Б'юті протягом тривалого часу.

*Рекомендована добова доза неповинна перевищуватися. 

Применение в период беременности или кормления грудью

*В даний час немає даних про використання продукту при вагітності та під час лактації. У цих випадках перед прийомом проконсультуйтеся з лікарем. Подбайте про здоровий спосіб життя. 

Условия хранения

Форма випуску: питна пляшка.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Ортомол Бьюти (Orthomol Beauty) питьевая бутылка, курс 7 дней

По этому товару ещё нет отзывов