Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Остеопро табл. №14

Код: 67754
Остеопро табл. №14
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

остеопороз менопаузальный

Область применения

ортопедия и травматология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Остеопро табл. №14

Состав

СКЛАД І ФОРМА ВИПУСКУ:

табл. банку, № 30 

 

Мікрокристалічний гидроксиапатитный комплекс MCHA™ (MCH-Сal™) — 1 г, що включає 250 мг білків (колагену I типу та неколагенових пептидів) і 670 мг гідроксиапатиту кальцію (250 мг кальцію, 125 мг фосфору).

 

ХАРАКТЕРИСТИКА:

Остеопро є додатковим джерелом кальцію, фосфору і білків (колагену, факторів росту, остеокальцину). Рекомендується вживати з метою регулювання кальцієво-фосфорного обміну при дефіциті кальцію в організмі, остеопорозі і для покращення зрощення кісток при переломах. 
MCHA™ (MCH-Сal™) є активним регулятором кальцієво-фосфорного обміну.
Мінеральна складова (гідроксиапатит кальцію) містить кальцій, фосфор і деякі інші макро - і мікроелементи (магній, цинк, залізо, бор). Кальцій міститься у вигляді гідроксиапатиту, що сприяє його більш повної абсорбції з ШЛУНКОВО-кишкового тракту. Фосфор, який бере участь у кристалізації гідроксиапатиту, сприяє фіксації кальцію в кістках і гальмує його виділення нирками.
Органічна складова (відома як осеїн) представлена білками і пептидами (фактори росту, остеокальцин, колаген та ін). Серед чинників зростання найважливішими є інсуліноподібний фактор росту 1 і 2 (IGF1, IGF2), трансформуючий фактор росту бета (TGFβ).

Способ применения и дозы

вживати дорослим по 2-4 таблетки на добу (у 2 прийоми), запиваючи невеликою кількістю питної води, бажано під час прийому їжі. Лікар може підвищити добову дозу, курс споживання визначає індивідуально. Мінімальний рекомендований курс становить 1 міс. Перед початком курсу рекомендовано проконсультуватися з лікарем.

ОСОБЛИВІ ВКАЗІВКИ:

не перевищувати рекомендовану добову дозу, не використовувати в якості заміни повноцінного раціону харчування.

Условия хранения

зберігати в оригінальній упаковці при температурі 4-25 °С в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Остеопро табл. №14

По этому товару ещё нет отзывов