Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

ПанТикон Tabula vita (Табула Вита) таблетки №20

Код: 85797
ПанТикон Tabula vita (Табула Вита) таблетки №20
Цена от 125.00 до 125.00 грн

Наличие в 444 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

ферменты

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для ПанТикон Tabula vita (Табула Вита) таблетки №20

Состав

1 таблетка, вкрита кишковорозчинною оболонкою, та вагою 1.26 г (9) містить: панкреатин/рапстеакіп 150 мг (плд), диметикон/аїтеїНісопе 80 мг (глд), грибкова діастаза/ипдаі 4іазіа5е 100 мг (глд), пепсин/рерзіп 25 мг (пд); допоміжні речовини: дикальцію фосфат безводний, кросповідон, натрію кроскармелоза, порошок мікрокристалічної целюлози, натрію крохмальгліколят, тальк, крохмаль, кремнію діоксид колоїдний, натрію бензоат Е 211, магнію стеарат.

Поживна (харчова) цінність (приблизне значення на таблетку)

  • Енергетична цінність 2,016 Ккал (Ксаl)
  • Вуглеводи 0,540 г (g)
  • Білки 0,000 г (g)
  • Жири 0,000 г (g)
  • Цукор 0,000 г (g)
  • Натрій 0,000 мг (mg)
  • Холестерин 0,000 мг (mg)

Опис властивостей:

Відрижка або виділення газів (здуття) є природним і поширеним явищем. Надмірна відрижка або метеоризм, що супроводжуються здуттям, іноді можуть заважати повсякденній діяльності або викликати збентеження. Гази в тонкій або товстій кишці зазвичай викликаються перетравленням або ферментацією неперетравленої їжі бактеріями, що знаходяться в кишечнику. Гази також можуть утворюватися, коли травна система не повністю розщеплює певні компоненти в продуктах, такі як глютен, що міститься в більшості зернових, або цукор в молочних продуктах і фруктах. Також залишки їжі в товстій кишці, погане всмоктування вуглеводів, що може порушити баланс корисних бактерій у травній системі та запор, оскільки чим довше харчові відходи залишаються в товстій кишці, тим більше часу потрібно для бродіння. Дієтична добавка містить безпечні та перевірені інгредієнти, які зменшують та забезпечують полегшення таких симптомів, як здуття, метеоризм, відчуття переповненості шлунка та розлади травлення, що спричиняють біль у травній системі.

Інформація про складові та їх дію:

Травні ферменти - це природні речовини, необхідні організму для розщеплення та перетравлення їжі. Вони використовуються, коли підшлункова залоза не може виробляти або не виділяє достатню кількість травних ферментів в кишечник для перетравлення їжі і функціонує як травна добавка.

Панкреатин - це природна добавка, що складається з трьох ферментів: ліпази (сприяє перетравлюванню жирів), амілази (допомагає перетравлювати вуглеводи) і протеази (допомагає перетравлювати білки), коли організм не може самостійно повністю переробляти її природним шляхом.

Диметикон - це компонент, який допомагає активно виводити гази з відділів тонкої кишки, позбутися від почуття тяжкості і больових відчуттів.

Грибкова діастаза є природним ферментом, який забезпечує полегшення при розладах травлення. Він допомагає правильному перетравленню крохмалю або вуглеводів в простішу форму цукру/вуглеводів. Це також стимулятор апетиту (підвищує відчуття голоду), який ефективно лікує печію, метеоризм (гази), епігастральний дистрес (біль у верхній частині живота) і відрижку.

Пепсин - це фермент, присутній у шлунковому соку, який перетравлює білки, такі як м'ясо, яйця, насіння або молочні продукти. Пепсин розщеплює білки на більш дрібні одиниці, які називаються пептидами, які потім або всмоктуються з кишечника в кровотік, або далі розщеплюються ферментами підшлункової залози.
Таким чином, ПанТикон ефективно допомагає усунути основні симптоми розладів травлення, ефективно знімаючи здуття, розпирання, біль у шлунку внаслідок неперетравленої їжі, заковтування повітря, неправильно ферментованих продуктів.

Показания

ПанТикон може бути рекомендований в якості дієтичної добавки до раціону харчування як засіб, що сприятливо впливає на функціональний стан шлунково-кишкового тракту. Може використовуватись у складі комплексної терапії при появі відчуття здуття та розпирання.

Противопоказания

Не рекомендується вживати при індивідуальній підвищеній чутливості до компонентів добавки, дітям до 12 років. Вагітним та жінкам в період лактації застосовувати за призначенням та під наглядом лікаря.

Способ применения и дозы

Вживати дорослим і дітям від 12 років по одній таблетці після кожного прийому їжі, але не більше 3 таблеток на добу. Не розжовувати, запиваючи достатньою кількістю води.

Особливості щодо застосування: перед застосуванням слід проконсультуватися з лікарем. Тривалість застосування визначає лікар індивідуально.

Не перевищувати рекомендовану добову дозу.
Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Условия хранения

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 30оС. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Термін придатності: 2 роки від дати виробництва.

Форма випуску: по 10 таблеток у блістері, по два блістери у картонній коробці. 20 таблеток.

Серія №, дата виготовлення, номер ліцензії на виробництво, краще спожити до кінця: вказано на упаковці.
Не споживати після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.
Не є лікарським засобом. Без ГМО.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о ПанТикон Tabula vita (Табула Вита) таблетки №20

По этому товару ещё нет отзывов