Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Панавир Инлайт спрей спрей д/рот. полос. 40 мл

Код: 58698
Панавир Инлайт спрей спрей д/рот. полос. 40 мл
Цена от 383.54 до 400.47 грн

Наличие в 2 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Форма выпуска

Спрей оральный

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Панавир Инлайт спрей спрей д/рот. полос. 40 мл

Состав

Поліетиленгліколь, вода, нітрат лантану, натрію гідроксид, полісахариди пагонів Solanum tuberosum, ПЕГ-40 гідрогенізована рицинова олія, олія евкаліпта.

Активні компоненти спрею: полісахариди пагонів Solanum tuberosum (Панавір®) і масло евкаліпта (Oleum Eucalypti) перешкоджають розвитку запальних процесів, противірусну, регенеруючою, бактерицидну, антисептичну дію, прискорюють відновлення епітелію слизової оболонки, зміцнюють природний захист організму, володіють тривалою захисною дією.
Полісахариди пагонів Solanum tuberosum (Панавир®) – рослинні біологічно активні полісахариди, які мають протизапальну, противірусну, імуномодулюючу, ранозагоювальну і регенеруючі властивості, а також тривалою захисною дією.
Масло евкаліпта (Oleum Eucalypti) – має бактерицидну, антисептичну, протизапальну, загоюючою властивостями. Має імуномодулюючу дію, зміцнює природний захист організму і бореться з вірусами.

ПАНАВІР ІНЛАЙТ СПРЕЙ З ЕВКАЛІПТОМ

Спрей для порожнини рота ПАНАВІР® ІНЛАЙТ з полісахаридами пагонів Solanum tuberosum (Панавир®) і евкаліптом сприяє підтримці слизової оболонки порожнини рота в нормальному функціональному стані.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість окремих компонентів препарату.

Способ применения и дозы

Для зниження ризику запальних захворювань порожнини рота - наносити на поверхню слизових оболонок рота (два рази в день: вранці і ввечері) шляхом 2-3 натискань, при необхідності повторити. Максимальний ефект спостерігається при щоденному застосуванні.
При симптомах застуди – можливо більш часте застосування, від 2 до 5 разів на добу. Максимальний ефект спостерігається при щоденному застосуванні.

Спрей Панавір® Інлайт:

  • сумісний з засобами від ГРВІ та грипу, з протизапальними засобами;
  • не токсичний, не містить спирту і гормонів;
  • не має протипоказань до багаторазового і тривалого застосування.

Побочные реакции

Не виявлено. Спрей для порожнини рота Панавір® Інлайт не токсичний, не має протипоказань до багаторазового і тривалого застосування, не має протипоказань до застосування у вагітних жінок. Алергічних реакцій не відмічалося.

Условия хранения

Форма випуску

Спрей Панавір Інлайт випускається у флаконах об'ємом 40 мл Упаковка додатково укомплектована довгою насадкою для зручності зрошення порожнин.

Умови зберігання спрею Панавір Інлайт

При температурі від 5 до 25 °C.

Термін придатності спрею

5 років з дати виготовлення.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Панавир Инлайт спрей спрей д/рот. полос. 40 мл

12.11.2021

Супер средство, всем рекомендую!