Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Панкреахол таблетки №20

Код: 68280
Панкреахол таблетки №20
Цена от 72.10 до 104.60 грн

Наличие в 443 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

ферменты

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 6 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Панкреахол таблетки №20

Состав

1 таблетка містить: активний інгредієнт: суміш ферментів для покращення травлення (панкреатин) - 152 мг (mg), що відповідає активності, не менше: 6840 ліполітичних одиниць, 6384 амілолітичних одиниць, 456 протеолітичних одиниць; екстракт жовчі бичачої - 25 мг (mg); допоміжні речовини: наповнювачі: лактоза, мікрокристалічна целюлоза; антиспікаючі агенти: натрію кроскармелоза, кальцію стеарат, кремнію діоксид колоїдний; оболонка таблетки - суха суміш «Wincoat white» (частково нейтралізована метакрилова кислота та етилкрилатний сополімер, триетилацетат, титану діоксид, тальк, діоксид кремнію, натрію лаурилсульфат), емульгатор: поліетиленгліколь, барвник: кармін.

Показания

за рекомендацією лікаря в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело ферментів підшлункової залози (ліпази, амілази, протеази) з метою нормалізації процесів травлення у випадках вживання їжі, яка важко перетравлюється, жирної або незвичної їжі. Дозволяє попередити розлади травлення (діарея, метеоризм) та сприяє більш повному засвоєнню корисних речовин у тонкому кишечнику.

Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Противопоказания

підвищена чутливість до складових компонентів, вагітність та період лактації, гострий панкреатит або хронічний в стадії загострення, кишкова непрохідність, діти до 5 років.

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ ЩОДО ЗАСТОСУВАННЯ:

не перевищувати рекомендовану добову дозу. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Способ применения и дозы

вживати дорослим та дітям віком від 6 років та старше по 1-2 таблетки під час їди; таблетки ковтати цілими та запивати значною кількістю питної води.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Панкреахол таблетки №20

23.05.2022

Коли запропонували в аптеці я трохи задумалась але взяла. Почала вживати і зрозуміла що не плмилилась . Дуже вдячна фармацевту. Рекомендую .