Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Панкреатабс 10000 Solution Pharm таблетки №50

Код: 84836
Панкреатабс 10000 Solution Pharm таблетки №50
Цена от 160.00 до 160.00 грн

Наличие в 17 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

ферменты

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 6 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Панкреатабс 10000 Solution Pharm таблетки №50

Состав

1 таблетка

  • основні речовини: суміш ферментів для покращення травлення (панкреатин) з ферментативною активністю 10 000 ліполітичних одиниць, 7 000 амілолітичних одиниць, 460 протеолітичних одиниць); 
  • допоміжні речовини: наповнювач: целюлоза мікрокристалічна, лактоза, розпушувач кросповідон; оболонка таблетки: тальк, титану діоксид, метакрилатний сополімер, натрію лаурилсульфат, натрію гідрокарбонат, кремнію діоксид, емульгатори полівінілпіролідон, карбоксиметилцелюлоза; антиспікаючі агенти: кальцію стеарат, кремнію діоксид аморфний; барвник кармін.

Опис

Панкреатабс 10 000 - добавка дієтична що допомагає перетравлювати білки, жири та вуглеводи і таким чином нормалізує процеси травлення. Застосовується для поліпшення травлення їжі у разі порушень режиму раціонального харчування (переїдання), а також при захворюваннях, що супроводжуються порушенням процесу травлення їжі (хронічний панкреатит, порушення жувальної функції).

Противопоказания

Підвищена чутливість до складових компонентів, вагітність та період лактації, гострий панкреатит або хронічний в стадії загострення, кишкова непрохідність, діти до 6 років.

Не є лікарським засобом.

Особливості застосування

Не перевищувати рекомендовану кількість для щоденного споживання. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Способ применения и дозы

Вживати дорослим та дітям віком від 6 років та старше по 1-2 таблетки на день під час їди, запиваючи достатньою кількістю питної води. Не розжовувати .

Условия хранения

В упаковці виробника при температурі від 5 ºС до 25 ºС та відносній вологості повітря не більше 75 %. Зберігати у недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Панкреатабс 10000 Solution Pharm таблетки №50

По этому товару ещё нет отзывов