Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Панкреатин 10000 Solution Pharm таблетки №50

Код: 86727
Панкреатин 10000 Solution Pharm таблетки №50
Цена от 160.00 до 160.00 грн

Наличие в 1593 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

ферменты

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 6 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Панкреатин 10000 Solution Pharm таблетки №50

Состав

основні речовини: суміш ферментів для покращення травлення (панкреатин) з ферментативною активністю 10 000 ліполітичних одиниць, 7 000 амілолітичних одиниць, 460 протеолітичних одиниць);

допоміжні речовини: наповнювач: целюлоза мікрокристалічна, лактоза, розпушувач кросповідон; оболонка таблетки: тальк, титану діоксид, метакрилатний сополімер, натрію лаурилсульфат, натрію гідрокарбонат, кремнію діоксид, емульгатори полівінілпіролідон, карбоксиметилцелюлоза; антиспікаючі агенти: кальцію стеарат, кремнію діоксид аморфний; барвник кармін.

Показания

За рекомендацією лікаря в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело ферментів підшлункової залози (ліпази, амілази, протеази) з метою нормалізації процесів травлення у випадках вживання їжі, яка важко перетравлюється, жирної або незвичної їжі. Дозволяє попередити розлади травлення (діарея, метеоризм) та сприяє більш повному засвоєнню корисних речовин у тонкому кишківнику.

Перед застосуванням рекомендується консультація лікаря.

Противопоказания

Підвищена чутливість до складових компонентів, вагітність та період лактації, гострий панкреатит або хронічний в стадії загострення, кишкова непрохідність, діти до 6 років.

Не є лікарським засобом.

Способ применения и дозы

Вживати дорослим та дітям віком від 6 років та старше по 1-2 таблетки на день під час їди, запиваючи достатньою кількістю питної води. Не розжовувати.

Особливості застосування

Не перевищувати рекомендовану кількість для щоденного споживання. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Условия хранения

В упаковці виробника при температурі від 5 ºС до 25 ºС та відносній вологості повітря не більше 75 %. Зберігати у недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Панкреатин 10000 Solution Pharm таблетки №50

По этому товару ещё нет отзывов