Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Пантенол Плюс Arbor Vitae крем 30 г

Код: 84379
Пантенол Плюс Arbor Vitae крем 30 г
Цена от 135.00 до 135.00 грн

Наличие в 343 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

язвы, раны, пролежни, ожоги

Область применения

дерматология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Пантенол Плюс Arbor Vitae крем 30 г

Состав

вода очищена, олія мінеральна, парафін білий м’який, декспантенол, спирт цетиловий, ланолін, поліетиленгліколю стеарат,  спирт стеариловий,  хлоргексидину дигідрохлорид, DL- пантолактон.

Опис

 Декспантенол є спиртовим аналогом пантотенової кислоти (вітамін В5) і має таку ж біологічну ефективність, як і пантотенова кислота, завдяки проміжному обміну речовин. Пантотенова кислота та її солі є водорозчинними вітамінами, які у вигляді коензиму А беруть участь у багатьох метаболічних процесах. Декспантенол проявляє репаративну, протизапальну дії, стимулює утворення епітеліальної тканини, ліквідує дефіцит пантотенової кислоти. Декспантенол добре абсорбується шкірою, перетворюючись на пантотенову кислоту.

·       Хлоргексидину дигідрохлорид є антисептиком, який чинить бактерицидну дію щодо грампозитивних бактерій, особливо до чутливих штамів Staphylococcus aureus – мікроорганізмів, які найчастіше пов’язані зі шкірними інфекціями. Зберігає активність у присутності крові, гною, різних секретів та органічних речовин.

Показания

для нормалізування та відновлення життєво важливих функцій шкіри, активного відновлення клітин, для регенерації шкіри, покращення кровообігу тощо.  Збалансований склад крему забезпечує антисептичну, протизапальну  і захисну дію, ефективний при різних подразненнях шкіри.

Противопоказания

Застереження при застосуванні

 підвищена чутливість до декспантенолу та/або хлоргексидину або до будь-яких інших компонентів засобу косметичного. Слід уникати контакту з очима, вухами та слизовими оболонками. При потраплянні крему в очі їх треба промити водою.

Способ применения и дозы

засіб косметичний наносити один або декілька разів на добу, залежно від необхідності, на попередньо очищені уражені ділянки шкіри.

Условия хранения

Умови зберігання: зберігати при температурі від +5°С до +25 °С. Зберігати у недоступному для дітей місці. Не застосовувати після закінчення гарантійного строку придатності, зазначеного на упаковці.

Гарантійний строк придатності – не більше 36 місяців з дати виготовлення.

Не є лікарським засобом.

Пакування: По 30 г у тубі, в пачці з картону.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Пантенол Плюс Arbor Vitae крем 30 г

По этому товару ещё нет отзывов