Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Пантофитол капс. 400 мг блистер №20

Код: 82597
Пантофитол капс. 400 мг блистер №20
Цена от 202.32 до 304.90 грн

Наличие в 260 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

спазмы желудка, кишечника, желчного пузыря

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Пантофитол капс. 400 мг блистер №20

Состав

1 капсула містить: активні інгредієнти: сухий екстракт бульби рясту (Corydalis yanhusuo) - 25 мг (mg), сухий екстракт насіння іпомеї ніл (Pharbitis nil choisy) - 5 мг (mg); допоміжні речовини: наповнювач: мальтодекстрин; оболонка капсули: желатин, барвник: титану двоокис.

Властивості

Функціональні властивості дієтичної добавки «Пантофітолтм» обумовлені компонентами, що входять до її складу.

Комплекс екстрактів бульби рясту (Corydalis yanhusuo) та насіння іпомеї ніл (Pharbitis nil choisy) - це суміш рослинних екстрактів, які використовуються в традиційній азійській медицині. Відомо, що даний комплекс екстрактів покращує загальні та індивідуальні симптоми характерні у пацієнтів із функціональною диспепсією та підвищує якість життя.

Ефективність монотерапії комплексу екстрактів була порівняна з пантопразолом, а також при комбінації даного комплексу та пантопразолу у пацієнтів з функціональною диспепсією.

Так, згідно з даними клінічних досліджень встановлено, що загальне симптоматичне поліпшення становило 60,5% у групі, що використовувала комплекс екстрактів бульби рясту (Corydalis yanhusuo) та насіння іпомеї ніл (Pharbitis nil choisy), 65,6% у групі пантопразолу , 63,5% у групі комплексу екстрактів бульби рясту (Corydalis yanhusuo) та насіння іпомеї ніл (Pharbitis nil choisy) + пантопразолу за шкалою 5-Лайкерта на 4-ий тиждень, при чому без істотної різниці між цими 3-ма групами (P = 0,685). Поліпшення симптомів, виміряне бінарним результатом, було значною мірою досягнуто в кожній з 3-х груп, але не відрізнялося між групами. Пацієнти в усіх групах повідомляли про значне поліпшення та зменшення симптомів відповідно до підтипів функціональної диспепсії та якості життя, пов’язаної з диспепсією (Р <0,001), але істотних відмінностей між 3-ма групами не було.

Показания

В якості дієтичної добавки до раціону харчування, як додаткове джерело біологічно активних речовин, що сприятливо впливають на функціональний стан травної системи з метою нормалізації функцій шлунково-кишкового тракту (секреторної, моторної) в умовах емоційного перевантаження, при змінах режиму харчування та/або незбалансованому режимі щоденного харчування.

Не є лікарським засобом.

Противопоказания

Вагітність та період лактації, підвищена індивідуальна чутливість до будь-якого з компонентів.

Способ применения и дозы

Вживати дорослим по 1 капсулі 3 рази на добу за 20-30 хвилин до прийому їжі.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Термін застосування: 4 тижні. Подальше застосування та можливість повторного курсу рекомендовано узгоджувати з лікарем.

Застереження

Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С у сухому, захищеному від прямих сонячних променів і недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Пантофитол капс. 400 мг блистер №20

По этому товару ещё нет отзывов