Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Паразидоз Противопедикулезное средство в комплекте с Гребешком 110 мл

Код: 35071
Паразидоз Противопедикулезное средство в комплекте с Гребешком 110 мл
Цена от 250.67 до 250.67 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

вши, гниды

Форма выпуска

Жидкости наружные

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Паразидоз Противопедикулезное средство в комплекте с Гребешком 110 мл

Состав

Діюча речовина Biococidine® (суміш кокамідопропіл бетаїну – 10,0 і кокосової кислоти – 15,0), консервант, парфумерна запашка, допоміжні речовини, вода до 100.

Показания

“Паразідоз, протипедикульозний засіб” призначений для боротьби з головними вошами та гнидами у дорослих і дітей в умовах побуту.

Може застосовуватися для протипедикульозної обробки дітей віком старше 3-х місяців, вагітних жінок та осіб, хворих на бронхіальну астму, за умови дотримання застережних заходів, викладених на етикетці та в інструкції із застосування.

Воші – це маленькі (до 3 - 4 мм) безкрилі кровосисні комахи – паразити, які постійно живуть у волоссі голови людини, пересуваючись по волоссю до шкіри для живлення кров’ю. При укусі воші слина, що попадає в ранку, викликає сильний свербіж та печію. Самиці живуть до 2 - 3 місяців і за життя можуть викладати до 200 – 300 яєць (гнид), які міцно приклеюються до волосся речовиною, яка важко піддається руйнуванню. За 5 – 9 діб з гнид виходять личинки, за 10 діб вони стають дорослими і починають відкладати гниди.

Специфічні біологічні властивості засобу:

“Паразідоз, протипедикульозний засіб” не містить у своєму складі хімічних інсектицидів.

Його потрійна дія забезпечена спеціально підібраним складом, який механічно діє на вошей та гнид. Блокуючи дихальні отвори, засіб призводить до асфіксії комах, впливаючи на зовнішній шар епікутикули – робить їх вразливими до зневоднення, розчиняючи речовину, за допомогою якої гниди приклеюються до волосся – сприяє видаленню їх з волосся. Протипедикульозна дія посилюється наявністю у засобі поверхнево-активної речовини, яка при додаванні води на волосся утворює піну, а також механічним вичісуванням волосся від загиблих вошей і гнид наданим гребінцем з тонкими зубцями.

Допоміжні речовини використані для пом’якшення впливу засобу на чутливу шкіру.

Токсичність та небезпека засобу:

протипедикульозний засіб безпечний за умови дотримання споживачами вимог застосування і застережних заходів, викладених на етикетці та в інструкції. До його складу входять нетоксичні речовини, що механічно діють на вошей, не викликаючи у комах стійкості до засобу.

Противопоказания

Використовувати протипедикульозний шампунь тільки за призначенням. Перед застосуванням уважно прочитати інструкцію.

Лише для зовнішнього застосування. При раптовій появі висипу, подразнення або підвищеної чутливості на один з компонентів засобу відразу припиніть застосування засобу та вимийте волосся звичайним шампунем.

Уникайте контакту з очима або слизовою оболонкою (рот, ніс). Перед обробкою волосся голови для попередження потрапляння засобу на слизові оболонки очей та носоглотки слід пов’язати навкруги голови (нижче волосся) бавовняну хустку, згорнуту джгутом. При попаданні в очі негайно промийте їх великою кількістю чистої води.

Протипоказань у “Паразідоз, протипедикульозний засіб” вагітним жінкам немає, але перед застосуванням засобу рекомендується проконсультуватись з лікарем.

Для запобігання зараження необхідно почистити або попрати одяг, білизну, рушники; промити при t 60оС інші речі, які торкалися голови (щітки, гребінці). Ретельно пропилососити квартиру.

Способ применения и дозы

За допомогою наданого до засобу гребінця ретельно, пасмо за пасмом, краще при денному світлі, перевірити сухе, попередньо розчесане звичайним гребінцем волосся голови кожного члена родини на наявність вошей. Особливо уважно обстежити потилицю та області над лобом і за вухами. Для запобігання зараження гребінець після кожного застосування необхідно ретельно промивати теплим мильним розчином. Для збирання волосся та комах при вичісуванні гребінцем підкласти білий папір, який потім викинути або спалити.

При виявленні вошей застосувати засіб, попередньо активізувавши його.

Для цього притиснути ковпачок, щоб проколоти отвір у насадці аплікатора.

За допомогою насадки аплікатора нанести достатню кількість засобу на ВОЛОГЕ волосся голови настільки близько до коріння волосся, наскільки це можливо, а потім нанести по всій довжині волосся таким чином, щоб волосся і шкіра голови були повністю покриті засобом.

Добре промасажувати шкіру голови, особливо ретельно в області шиї та за вухами і волосся від коріння до кінчиків. Залишити на 45 хвилин.

Ретельно від коріння до кінчиків прочесати мокре волосся для видалення загиблих вошей, а також гнид. Густе та довге волосся краще розподілити на чотири зони, проводячи пробор від лоба до потилиці і від одного вуха до іншого. При довгому волоссі кожну частину можна заплести у косу. Прочесати кожне пасмо якнайближче до шкіри голови, відокремлюючи гребінцем кожну виявлену гниду. Час від часу очищати гребінець бавовняною тканиною або ватою.

Вимити волосся звичайним шампунем і ретельно змити водою. Переконайтесь що все змито.

Для зменшення ризику недостатньої обробки або повторного зараження рекомендовано через 3 – 5 діб провести повторно обробку, аналогічно першій.

Для запобігання ризику повторного зараження вошами рекомендовано перевірити на наявність вошей і обробити в разі необхідності всіх членів родини одночасно.

Норма витрати засобу складає в середньому 25 мл на голову однієї людини і залежить від ступеня зараженості комахами, довжини та густоти волосся.

Условия хранения

Зберігають засіб при кімнатній температурі окремо від косметичних та лікарських засобів у сухому темному, недоступному для дітей місці.

Не використовувати після закінчення терміну придатності, вказаного на флаконі.

Термін придатності

30 місяців від дати виготовлення.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Паразидоз Противопедикулезное средство в комплекте с Гребешком 110 мл

26.11.2022

Коли старша дитина мала цю проблему, допоміг саме цей лосьйон. Але зараз для молодшого купили новий. Він навіть кращий. Подіяв відразу ж, через 15 хвилин відпали і воші, і гніди.

12.10.2022

Препарат очень эффективный и безопасный. Нас очень выручил. Наносили ребенку, правда, для надежности 2 раза по инструкции. Но моя беременная подруга при этой же проблеме использовала уже новый лосьен паразидоз в тюбике с шапочкой. Ей эту гадость принес ребенок из садика и заразил ее. Они наносили новый лосьон всего один раз на 15 минут, вычесали густым гребешком и смыли обычным шампунем. Очень довольны результатом.