Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Пасифит капсулы №20

Код: 79109
Пасифит капсулы №20
Цена от 98.20 до 120.99 грн

Наличие в 15 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

депрессия, неврозы, нормализация функций нервной системы

Область применения

неврология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Пасифит капсулы №20

Состав

Екстракт пасифлори – 100,0 мг, екстракт грифонії – 25,0 мг, допоміжні речовини: мікрокристалічна целюлоза, магнію стеарат.

Опис

Дієтична добавка до раціону харчування Пасіфіт, це комплекс активних речовин рослинних екстрактів пасифлори (Passiflora incarnatа) та гриффонії (Griffonia simplicifolia).

Passiflora incarnata містить алкалоїди, флавоноїди та глікозиди: гарман, гармол, гармалол, кризин, орієнтин, гомоорієнтин, вітексин, ізовітексин, апігенін, лютеолін, гінокардин з якими пов’язують заспокійливу дію рослини, здатність сприяти сну та зменшувати небажані вегетативні прояви стресу.

Griffonia simplicifolia містить амінокислоту 5-гідрокситриптофан (5-НТР або окситриптан), що сприяє зменшенню напруження, подоланню тривоги та покращенню настрою.

Активні речовини пасифлори мають різноманітний вплив на організм. Наприклад, флавоноїд кризин має спорідненість з рецепторами γ-аміномасляної кислоти (ГАМК), наявними в головному мозку підтипу А та модулює їх дію, відмінним від бензодіазепінів чином, не викликаючи зменшення тонусу м’язів та седації. Лютеолін здатний розслабляти судини та зменшувати артеріальний тиск, а гармол впливає на кальцієві канали гладеньких м’язів судин та шлунково-кишкового тракту.

Амінокислота 5-НТР в організмі безпосередньо перетворюється на нейротрансміттер серотонін. Серотонін - нейромедіатор, який регулює настрій, сон та хвилювання, а також приймає участь у формуванні реакцій адаптації до стресових факторів. Підвищення рівня серотоніну мозку покращує настрій та соціальну взаємодію здорових людей, а недостатня кількість субстрату для створення серотоніну може стримувати відновлення після депресії. Крім участі в роботі центральної нервової системи, серотонін важливий для збалансованого функціонування серцево-судинної, дихальної, сечостатевої, ендокринної та інших систем, а також шлунково-кишкового тракту.

Компоненти продукту застосовуються при наступних станах:

  • при нервових розладах та/або стресі за умов необхідності зберігати зосередженість;
  • при психоемоційних навантаженнях;
  • при порушеннях сну;
  • як заспокійливий засіб при неврастенії, вегетативних порушеннях, в тому числі в клімактеричному періоді;
  • при вегетативних проявах захворювань нервової системи (нейроциркуляторна дистонія, церебральні судинні кризи, підвищена пітливість, серцебиття).

Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Показания

Для загального зміцнення організму при психоемоційних навантаженнях, має м’які заспокійливі властивості та сприяє нормалізації сну.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до окремих компонентів, діти до 14-ти років, вагітні жінки, жінки в період годування груддю.

Способ применения и дозы

Дорослим та дітям від 14 років для досягнення ефекту слід приймати по 1-2 капсули 2 рази на добу перед прийомом їжі. При порушеннях сну - по 2-3 капсули 1 раз за годину до сну.

Условия хранения

Умови зберігання та термін придатності

Зерігати в оригінальній упаковці при температурі 4 - 25 0С в сухому та недоступному для дітей місці.
Строк придатності 36 місяців з дати виготовлення.

Упаковка

Контурні чарункові упаковки, упаковки з полімерних матеріалів, упаковки з бумажних матеріалів, скляні банки, або пляшки з полімерних матеріалів місткістю 10, 20, 25, 30 шт.

Кінцева дата споживання, “Вжити до” або дата виробництва, номер партії (серії) виробництва: дивись на упаковці.

Не є лікарським засобом

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Пасифит капсулы №20

По этому товару ещё нет отзывов