Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Пасифор Форт капс. №21

Код: 69246
Пасифор Форт капс. №21
Цена от 252.00 до 297.00 грн

Наличие в 5 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

депрессия, неврозы, нормализация функций нервной системы

Область применения

неврология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Пасифор Форт капс. №21

Состав

Одна капсула містить: олійні екстракти трави та квітів пасифлори 130 мг, трави кропиви собачої звичайної/пустирника 100 мг, коріння валеріани 100 мг. Допоміжні речовини: желатин, гліцерин, сорбітол, вода підготовлена.

Властивості

Пфлорааси – застосовується як заспокійливий засіб при неврастенії і дратівливості, безсонні, вегетативних порушеннях в клімактеричному періоді. Має знеболюючу, спазмолітичну, протисудомну дії. Поліпшує пам'ять, допомагає організму протистояти надмірному стресу і хронічній втомі, справлятися з фізичними та емоційними перенавантаженнями. Захищає клітини центральної нервової системи від шкідливої дії вільних радикалів.

Валеріана – знижує збудливість ЦНС, розслабляє гладку мускулатуру , має заспокійливу і тонізуючу дію при функціональних хронічних розладах ЦНС, неврозах серця, безсонні, неврозах шлунка з болями спастичного характеру. Ефірні масла валеріани володіють протисудомною дією.

Трава кропиви собачої звичайної/пустирник – знижує спонтанну рухову активність, володіє антагоністичними властивостями по відношенню до дії судомних аналептиків. Використовується як кардіотонічний та регулює ритм серцевої діяльності при серцево-судинних неврозах, стенокардії, гіпертонічній хворобі. Пустирник рекомендується застосовувати при підвищеній збудливості, психоастенії, безсонні, почутті напруженості і підвищеної реактивності, а також при вегето-судинній дистонії і неврозах.

Показания

Пасіфор Форт - рекомендується до раціону харчування як джерело біологічно активних речовин рослинного походження, а також як джерело поліненасичених жирних кислот та жиророзчинних вітамінів.

Сприяє нормалізації функціонування нервової системи, покращення розумової діяльності та психоемоційного стану, має заспокійливі та седативні властивості.

Способ применения и дозы

Дорослим по 1-2 капсули двічі на день або 2-3 капсули перед сном. За необхідністю кількість капсул можно збільшити. Тривалість прийому 10-30 днів. За необхідності повторити через 2-3 тижні.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Пасифор Форт капс. №21

По этому товару ещё нет отзывов