Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Паста Из Рябины Ликберри (LiqBerry) 0,55 л, стеклянная банка

Код: 58045
Паста Из Рябины Ликберри (LiqBerry) 0,55 л, стеклянная банка
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Продукты питания

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Паста Из Рябины Ликберри (LiqBerry) 0,55 л, стеклянная банка

Состав

Дієтична добавка, 100% гомогенізована органічна аронія (чорноплідна горобина) з подрібненим насінням (включає дрібнодисперсну фракцію кісточок). Без використання консервантів, цукру та води.

Аронія рекомендується при кровотечах: прискорює згортання крові та покращує процес кровотворення.
Дубильні речовини, органічні кислоти і пектин: тонізують стінки кишківника, усувають застійні процеси, знімають спазми, сприяють нормальному відтоку жовчі та покращують роботу печінки.
Аронієва паста допомагає боротися з ожирінням (завдяки вмісту антоцианінів). Пасту аронії застосовують як спазмолітичний, судинорозширювальний і сечогінний засіб. Паста аронії рекомендована при цукровому діабеті та його ускладненнях, що пов’язані з ураженням капілярів, оскільки сприяє укріпленню стінок судин: покращує їх пружність та еластичність, відновлює цілісність.

При вживанні свіжої аронії корисний вміст кісточок (антиоксиданти, Омега 3-6-9 тощо) не засвоюється. Завдяки інноваційній HTD технології це все стало доступним, що зробило пасту LiQberry кориснішою за свіжу ягоду.

Показания

Рекомендовано вживати дієтичну добавку до раціону харчування як додаткове джерело біологічно активних речовин (біофлавоноїдів, у т.ч. антоціанів, органічних кислот, пектинових, дубильних речовин, вітамінів, макро- та мікроелементів, у т.ч. йоду) з метою капіляростабілізуючої дії при атеросклерозі, захворюваннях серцево-судинної системи, цукровому діабеті, як гіпотензивний засіб при гіпертонічній хворобі І та ІІ ступеню, при тиреотоксикозі.

Не є лікарським засобом.

Противопоказания

вагітним та жінкам, які годують груддю, при індивідуальній несприйнятливості, виразковій хворобі, гастриті, гіпотонії, варикозі, при схильності до тромбозів та закрепів, після перенесених інфарктів та інсультів.

Способ применения и дозы

дітям від 3 років по 1 ч. ложці 2-3 рази на добу після або під час їжі, дорослим – 1-2 ст. ложки 2-3 рази на добу за 30 хв. до їжі. Дозу не перевищувати. Курс вживання: 1-2 місяці (можна повторювати). Перед вживанням рекомендовано проконсультуватись з лікарем.

Условия хранения

 зберігати в упаковці виробника за температури від 0 °С до 25 °С без різких коливань та відносній вологості повітря не більше ніж 75%. Після відкриття – зберігати в холодильнику за температури 4±2°С і вжити протягом 1 місяця.

Номер партії та дата виробництва співпадають.

Термін зберігання

12 місяців від дати виробництва.

Регистрационные данные

Инструкция для: Паста Из Рябины Ликберри (LiqBerry) 0,55 л, стеклянная банка

Производитель: Шмигельская ЧП, ТМ Ликбери (Украина)

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Паста Из Рябины Ликберри (LiqBerry) 0,55 л, стеклянная банка

По этому товару ещё нет отзывов