Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Паста Теймурова Форте Solution Pharm косметическое средство по 25 г

Код: 83262
Паста Теймурова Форте Solution Pharm косметическое средство по 25 г
Цена от 115.00 до 115.00 грн

Наличие в 855 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

гипергидроз, потливость ног, микозы стоп

Область применения

дерматология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Паста Теймурова Форте Solution Pharm косметическое средство по 25 г

Состав

Aqua, Zinc Oxide, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate (and) Ceteareth-20 (and) Ceteareth-12 (and) Cetyl Palmitate, Glycerin, Boric Acid, Calamine, Paraffinum Liquidum, Methenamine, Sodium Tetraborate, Salicylic Acid, Benzalkonium Chloride, Mentha Piperita Essential Oil, Plumbum Acetate, Menthol, Eucalyptus Essential Oil.

Опис

Паста Теймурова Форте для зовнішнього застосування.

Паста Теймурова Форте розроблена для зниження пітливості, дезінфекції оброблюваних ділянок шкіри та усунення неприємного запаху.

Має антисептичну дію – протимікробну, протизапальну та кератопластичну дію; дезінфікуючу, антимікотичну та дезодоруючу дію.Має антибактеріальний ефект та надовго усуває причини появи неприємного запаху.

Активні компоненти

Каламін підходить для чутливої та схильної до алергії шкіри, оскільки він має заспокійливий ефект, знімає роздратування і бореться з його причиною. Каламін зменшує набряклість шкіри, знімає почервоніння, підсушує запалення, сприяє формуванню захисного шару шкіри при зниженні бар'єрних функцій.

Ментол допомагає вирішити багато проблем жирної шкіри. Він нормалізує активність сальних залоз, абсорбує зайве шкірне сало, знімає подразнення та почервоніння, має протизапальну дію, освіжає та усуває відчуття жирності шкіри.

Ефірна олія евкаліпта має протизапальну та антисептичну дію, ліквідуючи вугровий та герпетичний висип, фурункульоз. Нормалізує роботу сальних залоз, сприяє усуненню висипу вугрів.

Показания

Мікози стоп, гіпергідроз, попрілості, підвищена пітливість.

Противопоказания

Підвищена чутливість до компонентів косметичного засобу, хронічні захворювання нирок, гострі запальні захворювання шкіри та прилеглих тканин, пошкодження шкірних покривів у місці нанесення, спазмофілія, бронхіальна астма.

Особливості застосування

Тільки для зовнішнього застосування. Не допускати контакту з очима та слизовими оболонками. При попаданні в очі та на слизові оболонки – негайно промити великою кількістю проточної води.

Не є лікарським засобом. У разі появи алергічних реакцій припинити використання.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Способ применения и дозы

Уражені ділянки шкіри 2-3 рази на добу, наносячи пасту тонким шаром. Не рекомендується наносити на великі ділянки шкіри, відкриті рани, волосисту частину голови, при запальних захворюваннях шкіри. Тривалість використання визначається лікарем індивідуально та залежить від досягнутого ефекту та перебігу симптомів.

Діти. Не застосовувати дітям віком до 14 років. Можна застосовувати дітям з 14 років, після консультації лікаря.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати за температури від +5°С до +25°С, при відносній вологості повітря не більше 75%, в недоступному для дітей місці, подалі від джерел тепла та сонячних променів. Берегти від вогню.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Паста Теймурова Форте Solution Pharm косметическое средство по 25 г

По этому товару ещё нет отзывов