Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Пеанерон капсулы №30

Код: 80446
Пеанерон капсулы №30
Цена от 305.84 до 514.50 грн

Наличие в 858 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

улучшение функции ЦНС, памяти, внимания

Область применения

неврология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Пеанерон капсулы №30

Состав

1 капсула містить:

  • ПЕА (пальмітоїлетаноламід) – 300 mg(мг)
  • Вітамін Е — 15 mg(мг)
  • Вітамін D3 — 25 [1000 МО] (µg) мкг

допоміжні речовини: наповнювачі: мікрокристалічна целюлоза; оболонка капсули: желатин.

Опис

Пальмітоїлетаноламід (ПЕА) – етаноламід пальмітинової кислоти, який є структурним аналогом ендоканабіноїду анандаміду; Відноситься до біорегуляторів з широким спектром біологічної та фармакологічної дії, має анальгетичні протизапальні, мембранотропні та мембраностабілізуючі властивості. Бере участь у модуляції вивільнення нейротрансмітерів, у функціонуванні клітинних енергетичних систем і залучений до регуляції різних процесів, включно біль і запалення.
ПЕА це ендогенний амід жирної кислоти, який відноситься до класу агоністів ядерного фактору. Має здатність зв’язуватися з ядерними рецепторами в клітині пов’язаних із хронічною ноцицепцією та запаленням. Локально зменшує запалення, зв’язуючись з рецептором PPAR-α та пригнічуючи секрецію прозапальних сигнальних молекул. Знижує патологічну активацію тучних клітин, клітин мікроглії та астроцитів, тим самим послаблює або зупиняє запалення. ПЕА має спорідненість до канабіноїдноподібних рецепторів GPR55 і GPR119.

ПЕА не викликає психотропної дії, тому що на відміну від анандаміду, не взаємодіє зі специфічними канабіноїдними рецепторами СВ1 і СВ2.

ПЕА діє на кількох рівнях (синаптичні зв’язки між нейронами 1-го та 2-го порядку у спинному мозку, сенсорні закінчення) фізіологічної реактивності нервової тканини, тим самим контролюючи запальні та больові процеси.

Вітамін Е – жиророзчинний вітамін, який чинить значну антиоксидантну, знеболюючу дію та радіопротекторну дію, бере участь у біосинтезі гема і білків, проліферації клітин та інших найважливіших процесах клітинного метаболізму.
Покращує споживання тканинами кисню. Чинить ангіопротекторну дію, впливаючи на тонус і проникність судин, стимулюючи утворення нових капілярів. Імуномодулюючий ефект вітаміну Е зумовлений стимуляцією Т-клітинного та гуморального імунітету.
Вітамін D3 – жиророзчинний вітамін, забезпечує стабільну роботу гормонального апарату людини. Вітамін D3 має антипроліферативну, протизапальну та іммуномодулюючу дію. Вітамін D3 впливає на синтез запальних цитокінів, таким чином має потужну імуномодулюючу дію, а його дефіцит може викликати системну запальну відповідь.
В якості гормону вітамін D має активний вплив на профілактику запалень, нейроанальгезуючий вплив на больові прояви, тим самим грає певну роль у етіології та профілактиці хронічного болю, формування імунітету, забезпечує нормальний ріст клітин.
Активні компоненти, що входять до складу Пеанерону мають, знеболювальну та протизапальну дію.

 

Показания

Може бути рекомендована як додаткове джерело біологічно активних речовин у раціоні харчування дорослих для покращення роботи нервової системи, підвищення концентрації та уваги. Сприяє підвищенню рівня ПЕА в організмі, поліпшенню процесу відновлення оболонки нервових клітин.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість компонентів, дитячий вік, вагітність, лактація.

Застереження щодо застосування: не перевищувати рекомендовану кількість для щоденного споживання, не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Не є лікарським засобом. Без ГМО.

Способ применения и дозы

По 1-2 капсули 2-3 рази на добу незалежно від прийому їжі, але не більше 4 капсул на добу.

Рекомендований курс прийому: 30-120 днів. В подальшому термін вживання визначає лікар індивідуально.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Пеанерон капсулы №30

По этому товару ещё нет отзывов