Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Педиакид (Pediakid) Сироп Фитовермил против паразитов для детей, 125 мл

Код: 83098
Педиакид (Pediakid) Сироп Фитовермил против паразитов для детей, 125 мл
Цена от 491.00 до 491.00 грн

Наличие в 27 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Инструкция для Педиакид (Pediakid) Сироп Фитовермил против паразитов для детей, 125 мл

Состав

1 мірний ковпачок (10 мл) містить, в середньому *:

Екстракт чебрецю (Thymus vulgaris): 620 мг, Екстракт ромашки аптечної (Matricaria recutita): 410 мг, Екстракт інжиру (Ficuscarica): 330 мг, Fibregum ™ пребіотичні волокна акації: 165 мг, Екстракт папайї (Caricapapaya): 140 мг, Екстракт гарбуза (Cucurbitapepo): 100 мг, Екстракт імбиру (Zingiberofficinale): 30 мг, Екстракт волоського горіха (Juglansregia): 10 мг, Екстракт часнику (Alliumsativum): 10 мг. * еквівалент сухої рослини

Без глютену

Інгредієнти: рослинні екстракти (чебрець, ромашка, інжир, гарбуз, імбир, папайя, волоський горіх і часник), підготовлена ??вода, рослинний гліцерин, пребіотичні волокна акації Fibregum ™, натуральний ароматизатор червоних фруктів, регулятор кислотності: лимонна кислота, харчовий консервант: сорбат калію.

Способ применения и дозы

Придатний для дітей з першого року життя, після введення прикорму і до 15 років. Приймайте по 10 мл в день, розвівши в половині склянки води - використовуючи мірний ковпачок. Курс лікування: 12 днів. При лікуванні рекомендується пройти повторний курс через 20 днів. При необхідності, або для профілактики курс може повторюватися: в ситуації ризику зараження (контакт з тваринами, спілкування з дітьми, зміна пори року і т. д.). Не перевищуйте рекомендовану дозу. Приймайте разом з повноцінним і різноманітним харчуванням. Також придатний для дорослих і дітей старше 15 років.

Условия хранения

Форма випуску

125 мл флакон концентрату для розведення з мірним ковпачком.

Умови зберігання

Зберігати в упаковці виробника в сухому місці, захищеному від світла, високих температур, вологості, недоступному для дітей. Після відкриття зберігати в холодильнику і вжити протягом 30 днів.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Педиакид (Pediakid) Сироп Фитовермил против паразитов для детей, 125 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: