Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Пеленки гигиенические Friends Premium (Френдс Премиум) premium, 60 см х 60 см №20

Код: 36074
Пеленки гигиенические Friends Premium (Френдс Премиум) premium, 60 см х 60 см №20
Цена от 166.99 до 304.50 грн

Наличие в 25 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Влагопоглощающее изделие

Разрешено

для детей/для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Пеленки гигиенические Friends Premium (Френдс Премиум) premium, 60 см х 60 см №20

Состав

Загальна характеристика

Пелюшки гігієнічні, з суперабсорбентом Friends Premium – це одноразовий засіб гігієни, який використовується для догляду за маленькими дітьми; хворими, які страждають нетриманням; домашніми улюбленцями. Гігієнічні пелюшки широко застосовуються в хірургії, для післяопераційного догляду за пацієнтом, у косметології, у ветеринарних клініках. Можуть використовуватися в якості додаткового захисту постільної білизни.

Пелюшки складаються з трьох шарів: верхній шар, дотичний до шкіри виготовлений із медичного нетканого полотна. Воно – м’яке, приємне для дотику шкіри, гіпоалергенне і швидко поглинає виділення.

Середній, внутрішній шар пелюшки виготовлений з екологічно чистої розпушеної, вибіленої без використання хлору, целюлози та антибактеріального суперабсорбенту, який перетворює ввібрану рідину на гель.

Кількість вологи, яку поглинає абсорбент, перевищує його вагу у понад 10 разів. Рівень абсорбації пелюшки, розміром 40х60 см, – ≥ 500 мл. Рівень абсорбації пелюшки, розміром 60х60 см, – ≥ 700 мл. Рівень абсорбації пелюшки, розміром 90х60 см, – ≥ 850 мл.

Суперабсорбент блокує запах і вологу всередині підгузника. Суперабсорбент крім потужних поглинальних якостей, має також якості антибактеріальні. Коли він поглинає рідину та перетворює її на гель, він припиняє розмноження бактерій. Завдяки цій якості суперабсорбент зменшує поширення неприємного запаху.

Нижній шар пелюшки – поліетиленова основа для повного забезпечення захисту від протікань. Текстура шару не дозволяє пелюшці переміщуватися і ковзати, не створює складок.

Враховуючи властивості усіх трьох шарів гігієнічні пелюшки Friends Premium користуються великою популярність серед молодих мам для догляду за малюками. Вони знайшли широке застосування й для догляду за лежачими хворими людьми, а також в медичній практиці ветклініки для догляду за тваринами.

Пелюшки – зручні у користуванні та гарантують 100-відсотковий захист від протікання. Завдяки застосуванню високоякісної целюлози у поєднанні із суперабсорбентом, пелюшки швидко вбирають великий об’єм вологи, який рівномірно поглинається по всій поверхні внутрішнього шару пелюшки.

Серед усіх переваг Friends Premium є ще одна дуже важлива – в пелюшках Friends застосовуються спеціальні добавки для підтримки здоров’я ніжної шкіри малюка. Екстракти Алое віра і ромашки лікарської, оливкова олія і вітамін Е захищають від подразнень і висипань.

Пелюшки Friends Premium сертифіковані за міжнародною системою ISO, і за європейськими системами CE, FDA, дозволені до продажу на території Євросоюзу.

Условия хранения

Термін придатності

36 місяців.

Регистрационные данные

Инструкция для: Пеленки гигиенические Friends Premium (Френдс Премиум) premium, 60 см х 60 см №20

Производитель: Нобел Хигиен ПВТ. Лтд (Индия)

Регистрация: 05.03.02-03/706

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AY) Другие нетерапевтические вспомогательные продукты

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Пеленки гигиенические Friends Premium (Френдс Премиум) premium, 60 см х 60 см №20

По этому товару ещё нет отзывов