Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Пеленки Гигиенические MyCo Cover, 60 х 45 см №5

Код: 35727
Пеленки Гигиенические MyCo Cover, 60 х 45 см №5
Цена от 44.50 до 70.50 грн

Наличие в 34 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Влагопоглощающее изделие

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Пеленки Гигиенические MyCo Cover, 60 х 45 см №5

Состав

Пелюшки для дорослих MyCo Cover - це витратний матеріал, який помітно полегшує догляд за хворими і людьми похилого віку.  Абсорбуючі властивості виробів роблять їх незамінними помічниками під час медичних процедур.  Пелюшки швидко вбирають рідину, не подразнюють шкіру хворого, надійно утримують вологу всередині.

 Невелика упаковка на 5 штук знадобиться для разового відвідування лікарні.  Часто використовується в пологовому будинку, під час гінекологічних процедур.  Розмір пелюшок - 60х45 см, найменший.

 Склад всмоктуючих пелюшок MyCo Cover MyCo 60x45 5шт

  • З одного боку пелюшка покрита шаром дихаючого матеріалу, який моментально пропускає рідину і залишається сухим.  Покриття з іншого боку, навпаки, не пропускає вологу і захищає ліжко від намокання.
  •  Усередині вироби знаходиться подвійний шар суперабсорбента і - речовини, що перетворює рідину в густий гель.  Целюлоза, що входить до складу прошарку, має натуральне походження і оброблена для поліпшення абсорбуючих властивостей.
  •  Спеціальний матеріал з гратчастої структурою рівномірно розподіляє речовина.  Утворений гель надійно утримується між шарами навіть в разі, якщо пелюшку зім'яли.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Пеленки Гигиенические MyCo Cover, 60 х 45 см №5

По этому товару ещё нет отзывов