Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Перфектил Платинум питьевой коллаген для кожи по 50 мл №10 во флак.

Код: 68829
Перфектил Платинум питьевой коллаген для кожи по 50 мл №10 во флак.
Цена от 1516.62 до 2305.60 грн

Наличие в 183 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

витамины и минералы

Область применения

красота и здоровье

Форма выпуска

Жидкости внутрь

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Перфектил Платинум питьевой коллаген для кожи по 50 мл №10 во флак.

Состав

1 флакон містить активні інгредієнти: гідролізований колаген (Peptan) - 7000 mg (мг), фруктовий порошок ацероли - 80 mg (мг), L-лізин - 50 mg (мг), гіалуронова кислота - 50 mg (мг), масло з насіння чорної смородини - 25 mg (мг), цинк - 10 mg (мг), коензим Q10 - 5 mg (мг), бета-каротин - 3 mg (мг), біотин - 50 μg (мкг), Cелен - 40 μg (мкг ), вітамін D 3 - 15 μg (мкг) (600 IU (МО)) допоміжні речовини: емульгатор: полісорбат 80; консервант: сорбат калію ароматизатор: маракуйя, регулятор кислотності: моногідрат лимонної кислоти підсолоджувач: сукралоза; очищена вода.

Без ГМО. 7000 мг гидролизованного морського колагену (Peptan). 

Показания

Для забезпечення максимальної біодоступності пептиди (гідролізований морський колаген (Peptan®)), що використовуються в Перфектил Платинум Питний колаген для шкіри, мають низьку молекулярну масу, тому легко засвоюються організмом, що забезпечує пружність шкіри за рахунок ущільнення колагену. 

Додатково надає підтримку волоссю і нігтям за допомогою спеціально підібраних вітамінів і мінералів, включаючи біотин, який сприяє підтримці нормального стану волосся, а також селену і цинку, що сприяють підтриманню нормального стану нігтів. 

Застосовувати як дієтичну добавку для дорослих, як додаткове джерело пептидів, вітамінів, мінералів, амінокислот і рослинних екстрактів, що сприяють підтриманню оптимальних дієтологічних умов функціонування волосся, шкіри та нігтів, поліпшенню насичення глибинних шарів дерми необхідними мікронутрієнтів для підтримки нормального стану шкіри.

Противопоказания

Особливості застосування: перед початком застосування і при одночасному застосуванні з будь-якими лікарськими засобами, під час вагітності, в період годування груддю, при наявності в анамнезі епілепсії, гемохроматоза, харчової алергії або алергії на будь-який з інгредієнтів дієтичної добавки рекомендується проконсультуватися з лікарем. Продукт можна застосовувати так довго, як це необхідно. Рекомендується регулярне споживання. 

Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Не слід використовувати в якості заміни повноцінного раціону харчування. Не вживати дітям.

Способ применения и дозы

Спосіб застосування та рекомендована добова доза: дорослим по одному флакону (50 мл) на добу. Приймати після основного прийому їжі. Добре струсити флакон перед використанням. 

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Перфектил Платинум питьевой коллаген для кожи по 50 мл №10 во флак.

По этому товару ещё нет отзывов