Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Пермизол Средство профилактическое от вшей аэрозоль, 70 мл

Код: 58012
Пермизол Средство профилактическое от вшей аэрозоль, 70 мл
Цена от 111.24 до 300.08 грн

Наличие в 103 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

вши, гниды

Область применения

дерматология

Форма выпуска

Спрей наружный

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Пермизол Средство профилактическое от вшей аэрозоль, 70 мл

Состав

DimethiconeВС 350, DimethiconeВС 223, Isopropyl Myristate, Star Aniseed Oil, SyzygiumAromaticum Oil, YlangYlang (Canangaodorata) Essential Oil, Lavender (Lavandula angustifolia) Essential Oil.

Властивості

Зараження відбувається при прямому контакті волосся, особливо довгих, а також через рушник, гребінець, інші речі. Воша може переповзати з однієї голови на іншу в вагоні електрички, в магазині, на пляжі, в басейні. При укусі воші виділяють слину, що викликає досить сильний свербіж. Це веде до появи розчісів, порушення цілісності шкірних покривів, розвитку кров'яних кірочок. Для лікування головного педикульозу необхідний комплексний підхід, який знищить як дорослих особин вошей, так і їх гнид (яйця). PermiZzzol® є сучасним, ефективним, нетоксичним, низькоаллергенних засобом для лікування педикульозу у дітей і дорослих.

Показания

При педикульозі у дітей і дорослих.

Ефективність засобу PermiZzzol® обумовлена ??подвійною дією комплексу ефірних олій-репелентів на паразитів: блокуванням дихальних отворів і розчиненням оболонок вошей і їх яєць (гнид), що призводить до їх асфіксії, зневоднення і загибелі. Це забезпечує результативність застосування засобу та виключає можливість звикання (виникнення стійкості) паразитів. Крім цього, завдяки репеллентним властивостям ефірних олій, PermiZzzol® створює на волоссі і шкірі голови невидимий бар'єр, який попереджає повторне зараження. Завдяки засобу PermiZzzol® боротьба з педикульозом стає простою і швидкою.

Противопоказания

Застереження

ТІЛЬКИ ДЛЯ ЗОВНІШНЬОГО ЗАСТОСУВАННЯ! Уникати попадання на слизові оболонки, в тому числі на слизові оболонки очей.

УВАГА! Балон знаходиться під тиском. Не допускати попадання прямих сонячних променів.

Способ применения и дозы

Струснути балон з рідиною. Рівномірно нанести засіб на сухе волосся, втерти його в шкіру голови, розподілити по всій довжині волосся і залишити на 15 хвилин. Після цього слід густим гребінцем вичесати з волосся вошей і гнид. Після кожного прочісування пасм гребінець потрібно промивати і насухо протирати серветкою. По завершенні процедури необхідно ретельно вимити голову шампунем без кондиціонера. Через 7-10 днів процедуру рекомендується повторити.

Условия хранения

При температурі від 5 °С до 25 °С і відносній вологості повітря не більше 75%. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Термін придатності

36 місяців від дати виготовлення.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Пермизол Средство профилактическое от вшей аэрозоль, 70 мл

По этому товару ещё нет отзывов