Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Пермизол Средство профилактическое от вшей шампунь фл. 150 мл №1

Код: 67817
Пермизол Средство профилактическое от вшей шампунь фл. 150 мл №1
Цена от 199.15 до 276.50 грн

Наличие в 34 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

вши, гниды

Область применения

Паразитология

Форма выпуска

Мыла и шампуни

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Пермизол Средство профилактическое от вшей шампунь фл. 150 мл №1

Состав

Дистильована вода, лауретсульфат натрію, кокоамфодіацетат динатрію, екстракт зародків пшениці, Д-пантенол, (іонний пар), Амінол-N, кокоамідопропілбетаін, натрію хлорид, ароматизатор, полікватерніум-7, полікватерніум-10, лимонна кислота, вітамін Е, консервант JM.

Опис

Педикульоз або завшивленість - паразитування вошей у людини (дітей і дорослих), що супроводжується свербінням, що може призводити до специфічних захворювань незалежно від соціального рівня. Воші паразитують, харчуються кров'ю людини і переносять різні інфекційні захворювання від хворої людини до здорової, відкладають яйця (гниди), які приклеюються до волосся і викликають свербіння і подразнення шкіри волосистої частини голови. Зараження педикульозом відбувається при безпосередньому контакті людей, в основному з їх волоссям, при користуванні спільними речами - щітками і гребінцями для волосся, одягом, білизною, головними уборами, т.д. Воші можуть переповзати різними шляхами і зберігати свою життєдіяльність протягом двох діб. Людина може заразитися педикульозом, як громадських місцях так і в побуті. Розмноженню вошей сприяють громадські місця (наприклад дитячі сади і школи, перукарні) і не дотримання правил особистої гігієни. Для профілактики педикульозу необхідно суворо дотримуватися правил особистої гігієни і приділяти особливу увагу дітям, тому що ризик зараження вошами актуальний круглий рік. Батьки повинні стежити за дотриманням дітьми правил особистої гігієни та регулярно оглядати волосяну частину голови дитини. Боротьба з педикульозом полягає не тільки в знищенні вошей на тілі людини, але і на одязі, на постільній білизні, а також і в приміщеннях. Дезінсекційні заходи боротьби включають механічні, фізичні та хімічні методи.

Симптоми педикульозу:

  • свербіж в місці укусу вошей
  • дрібні сірувато-блакитні плями на шкірі;
  • наявність вошей і яєць (гнид) в волоссі.

Від моменту зараження до перших ознак хвороби може пройти кілька тижнів. Як позбутися вошей? На жаль, це не так просто. На сьогоднішній день у вошей з'явилася стійкість до деяких інсектицидів, тому немає гарантії, що одноразове застосування антипедикульозних засобів назавжди позбавить від паразитів. Для знищення паразитів, необхідна спеціальна система, яка їх паралізує і поліпшить якість життя дорослої людини або дитини.

Показания

Шампунь для комплексного гігієнічного догляду за волоссям після використання профілактичного засобу від вошей і гнид спрея "PermiZzzol®".

Противопоказания

Застереження

Тільки для зовнішнього застосування. Не застосовувати препарат при наявності чутливості до компонентів шампуню. У разі виникнення будь-яких алергічних реакції слід звернутися до лікаря. Уникати контакту з очима та слизовими оболонками. У разі потрапляння в очі ретельно промити великою кількістю проточної води. Для запобігання виникнення побічних ефектів, застосовувати шампунь слід відповідно до інструкції.

Способ применения и дозы

Перед миттям голови шампунем використовуйте густий гребінець проти вошей і гнид.

  • розділити волосся на 4 частини: від чола до потилиці, а потім від одного вуха до іншого. Якщо волосся довге, можна заплести кожну частину в косу;
  • розділити кожну з частин на дрібні пасма;
  • розчесати гребінцем кожне пасмо волосся окремо від коренів до кінчиків, починаючи якомога ближче до шкіри голови, видаляючи всіх вошей, гнид і їх залишки;
  • оброблені пасма волосся укладайте на іншу сторону;
  • щоб уникнути повторного зараження, очищайте гребінець після розчісування кожного пасма за допомогою ватного диска;
  • на вологе волосся нанести необхідну кількість шампуню, розподілити по всій довжині масажними рухами і залишити на 5 хвилин. Потім ретельно промити волосся необхідною кількістю води. Розчесати вологе і підсушене рушником волосся густим обробленим гребінцем, щоб видалити залишки мертвих вошей і гнид;
  • Після застосування гребінець і щітку для волосся промити шампунем, а також, поміняти рушники, одяг і постіль.

Необхідна рекомендація для всієї родини - дотримання правил особистої гігієни.

Условия хранения

При температурі від 5 °С до 25 °С і відносній вологості повітря не більше 75%. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Термін придатності

36 місяців.

Форма випуску

Шампунь-диспенсер 150 мл.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Пермизол Средство профилактическое от вшей шампунь фл. 150 мл №1

По этому товару ещё нет отзывов