Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Пертуссин Комби капсулы №30 (15х2)

Код: 83203
Пертуссин Комби капсулы №30 (15х2)
Цена от 126.00 до 179.50 грн

Наличие в 699 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

комплексное лечение сухого, влажного кашля

Область применения

простудные заболевания

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Пертуссин Комби капсулы №30 (15х2)

Состав

1 капсула містить: екстракт сухий чебрецю трави – 140 мг; екстракт сухий ісландського моху (цетрарії) – 30 мг; екстракт сухий оману коренів – 30 мг. Допоміжні речовини: магнію стеарат, тальк, мікрокристалічна целюлоза 101.

Чебрець має потогінну, спазмолітичну, відхаркувальну і протизапальну дію. Служить протикашльовим, ранозагоювальним, дезінфекційним, антиревматичним засобом. Він заспокоює нервову систему, пригнічує кокову мікрофлору і патогенні гриби.

Цетрарія характеризується всебічним впливом на організм. Вона стимулює роботу імунної системи;

надає онкопротекторну дію; усуває патогенну флору; прискорює регенерацію тканин; зупиняє кровотечі; полегшує відходження мокротиння; заспокоює нервову систему; покращує роботу шлунка; нормалізує апетит. Цетрарію можна використовувати як профілактичний засіб різних захворювань, для зміцнення та оздоровлення організму, покращення імунітету і самопочуття в цілому. Ефективне застосування моху при лікуванні ран інфекційного походження. Він пригнічує ріст патогенних мікроорганізмів і вірусних агентів.

Оман має антимікробну, протизапальну дію, а також нормалізує відхаркування, він комплексно позитивно впливає на організм під час лікування захворювань дихальних шляхів. Препарати на його основі призначають при грипі, ГРЗ і лихоманці.

Поєднана дія рослинних екстрактів засобу пом’якшує запалення, сприяє зниженню в’язкості секрету і надає бронхорозширюючу дію, що полегшує відхаркування, а також діє проти патогенних мікроорганізмів. Крім того, ефірної олії трави чебрецю має антибактеріальний ефект.

Показания

Рекомендовано приймати до раціону харчування в якості загальнозміцнювального засобу, який містить комплекс біологічно-активних речовин рослинного походження, які чинять бронхолітичну дію.

Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Противопоказания

Не рекомендується при індивідуальній непереносимості компонентів продукту, вагітності, годуванні груддю, дітям.

Способ применения и дозы

Рекомендується вживати дорослим по 1 капсулі перед їжою 3 рази на день. Капсули слід приймати не розжовуючи, з достатньою кількістю рідини. Тривалість курсу вживання становить 7-10 днів.

Перед прийомом необхідно проконсультуватися з лікарем.

Не є лікарським засобом.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати в упаковці виробника при температурі не вище 25 0С та відносній вологості повітря не вище за 75 %. При зберіганні допускається ущільнення вмісту капсул. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Термін придатності

Термін придатності: 2 роки з дати виготовлення. Не вживати після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці..

Кінцева дата споживання “Вжити до” або дата виробництва, номер партії (серії) виробництва: дивись на упаковці.

Форма випуску

Пакування: капсули від № 10 до № 120 у споживче пакування згідно ТУ.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Пертуссин Комби капсулы №30 (15х2)

По этому товару ещё нет отзывов