Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Пертуссин сироп по 100 мл фл. №1

Код: 68273
Пертуссин сироп по 100 мл фл. №1
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

отхаркивающее: увеличение выделения, облегчение выведение мокроты

Область применения

простудные заболевания

Форма выпуска

Жидкости внутрь

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 4 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Пертуссин сироп по 100 мл фл. №1

Состав

екстракт чебрецю, калію бромід, цукор, вода очищена.

Показания

Дієтична добавка до раціону харчування, джерело біологічно активних речовин; сприяє нормалізації функціонування органів дихання та процесів сну, покращенню відходження мокротиння при запальних захворюваннях дихальних шляхів, що супроводжуються спастичним, виснажливим кашлем, має відхаркувальні та заспокійливі властивості.

Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Противопоказания

Не рекомендується вагітним та жінкам, які годують груддю, при особистій підвищеній чутливості до складових компонентів, дітям віком до 4-х років, цукровому діабеті, декомпенсації серцево-судинної системи, артеріальній гіпотензії, вираженому атеросклерозі, анемії, хворобах нирок у стадії загострення. Дітям віком від 4-х років застосовувати за призначенням лікаря. 

Способ применения и дозы

Добавку дієтичну вживають після їди 2-3 рази на добу: дорослі і діти віком від 12 років – по 1 столовій ложці (15 ml (мл)); діти віком від 7 до 12 років – по 1 десертній ложці (10 ml (мл)); діти віком від 4 до 7 років перед вживанням ½ чайної ложки (2,5 ml (мл)) сиропу розвести у 2 десертних ложках теплої кип’яченої води (20 ml (мл)). Тривалість курсу вживання визначається індивідуально та, як правило, становить 7-10 днів. Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.

Условия хранения

Зберігати в упаковці виробника при температурі не вище 250С та відносній вологості повітря не вище за 75%. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Пертуссин сироп по 100 мл фл. №1

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: