Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Первое Детское Печенье HiPP (ХиПП) с яблоком из 12 месяцев, 150 г

Код: 65807
Первое Детское Печенье HiPP (ХиПП) с яблоком из 12 месяцев, 150 г
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

детское питание

Форма выпуска

Продукты питания

Разрешено

для детей

Детям с

с 12 месяцев

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Первое Детское Печенье HiPP (ХиПП) с яблоком из 12 месяцев, 150 г

Состав

органічна пшенична мука, органічне суцільнозернове пшеничне борошно, концентрат органічного яблучного соку 18%, органічні рослинні олії (органічна кокосова олія, органічна соняшникова олія), яблучний екстракт, розпушувач тіста, гідрокарбонат натрію, вітамін B1.

Містить глютен. Може містити сліди молока, яєць, сої, горіхів і кунжуту.

Дитяче печиво з яблуком HiPP складається з ретельно відібраних суцільнозернових злаків. Звісно, кращої органічної якості! Що робить печиво таким особливим? Жабеня Ферді та кішка Кеті печуть його з особливою турботою! Крім цього, рецептура з особливо м'яким фруктовим смаком із натуральним органічним яблуком, і тадам, «Дитяче печиво з яблуком» веселої форми HiPP готове! Хрустке задоволення для перекусу малюка!

Гарантія HiPP з використання органічної сировини. Всі складові для «Дитячого печива з яблуком» HiPP походять від фермерських господарств, які строго дотримуються положень ЄС про органічне вирощування й контролюються незалежним інститутом контролю (на етикетці розміщений кодовий номер органа, що здійснив сертифікацію виробництва органічної продукції). Це означає, що вирощування є природним, без застосування хімічно синтетичних речовин або добрив для прискорення росту. Уся сировина перед переробленням ретельно перевіряється в одній із провідних у Європі лабораторії якості. Ретельність у вирощуванні, постійному контролі й переробленні — все це заради Вашого малюка та навколишнього світу, у якому він буде рости.

Солодкість від фруктів. Легко тримати в маленькій дитячій ручці.

Противопоказания

Перед тим як Ви почнете доповнювати раціон дитини прикормом, порадьтеся з Вашим лікарем-педіатром. Можлива індивідуальна підвищена чутливість до будь-якого компонента продукту.

Перед першим використанням перевірте герметичність пакета: під час натискання двома руками на пакет із нього не має виходити повітря. У разі порушення герметичності — не використовуйте продукт.

Важливо для безпеки Вашої дитини: не давайте дитині печиво, коли вона лежить, стежте за нею під час їжі, коли з'являться перші зуби, почніть їх чистити.

Условия хранения

Закритий пакет (упаковку) зберігайте в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці за температури від 3 до 25 °C. Відкритий пакет (упаковку) щільно закривайте та зберігайте в сухих і гігієнічних умовах за кімнатної температури, макс. 25 °С. Вміст відкритого пакету використайте впродовж 3 тижнів.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Первое Детское Печенье HiPP (ХиПП) с яблоком из 12 месяцев, 150 г

По этому товару ещё нет отзывов