Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Pharma Hyaluron Riche Крем Ночной Уход 50 мл

Код: 59519
Pharma Hyaluron Riche Крем Ночной Уход 50 мл
Цена от 403.86 до 607.16 грн

Наличие в 18 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Мягкие наружные

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Pharma Hyaluron Riche Крем Ночной Уход 50 мл

Состав

Aqua, Glyceryl Oleate, Propylheptyl Caprylate, Caprylyl Methicone, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cera Alba, Glycerin, Methylpropanediol, Limnanthes Alba Seed Oil, Hydrogenated Castor Oil, Magnesium Sulfate, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Parfum, Caprylyl Glycol, Polyglyceryl-3 Ricinoleate, Phenylpropanol, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Phenethyl Alcohol, Sodium Carrageenan, Maris Sal

Опис

Нічний крем для обличчя Pharma Hyaluron Riche призначений для відновлення, зволоження та живлення епідермісу, усунення мімічних зморшок для сухої, дуже сухої, та шкіри, схильної до лущення.

Регулярне застосування крему допоможе надати шкірі гладкості, бархатистості, молодості і краси. Інноваційна формула крему збагачена активними компонентами, які гарантують ефективний глибокий вплив на клітини епідермісу, насичуючи їх корисними мікроелементами.

Засіб містить фармацевтичний гіалурон і активний концентрат гіалурона, витяг з червоних водоростей, вітамін Е, пантенол та високу концентрацію ліпідів.

Крем подвійної дії стимулює вироблення гіалуронової кислоти, що сприяє відновленню пружності та еластичності шкірного покриву.

Має приємну консистенцію і свіжий аромат.

Він має насичену та щільну текстуру і активує природні фактори зволоження і регенерації зсередини протягом нічної фази, забезпечуючи тривалий результат.

Також крем Pharma Hyaluron Riche рекомендується для відновлення пересушеної шкіри обличчя після перебування на активному сонці.

Не містить консервантів та мінеральних олій.

Герметичний флакон з диспенсером захищає засіб від потрапляння бактерій.

Способ применения и дозы

Наносити щовечора на очищену шкіру обличчя шиї та зони декольте.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Pharma Hyaluron Riche Крем Ночной Уход 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов