Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Пиносан спрей назал. фл. 15 мл №1

Код: 64812
Пиносан спрей назал. фл. 15 мл №1
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

ринит атрофический, сухость слизистой

Область применения

отоларингология

Форма выпуска

Спрей назальный

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Пиносан спрей назал. фл. 15 мл №1

Состав

ефірна олія сосни звичайної, ефірна олія м‘яти перцевої, ефірна олія евкаліпту, ефірна олія туї, ефірна олія чайного дерева, ефірна олія імбиру, екстракт евкаліпту, тимол, вітамін Е, тригліцериди з середньою довжиною ланцюга, ВНТ.

Комплексна дія Піносан спрей, косметичного засобу, зумовлена дією його компонентів, що включає в себе ретельно підібраний комплекс із ефірних олій, вітаміну Е та тимолу, які можуть сприяти (при комплексній терапії, що призначив лікар) місцевій антисептичній дії, стимулюванню процесів грануляції та епітелізації тканин.

ФОРМА ВИПУСКУ:

Спрей у флаконі з помпою – розпилювачем 15 мл.

Перевагою засобу Піносан є те, що він має натуральний склад (ефірні олії лікарських рослин), не містить α-адреноміметиків (що звужують судини слизової оболонки носових ходів), не викликає звикання.

Завдяки ефірним оліям Піносан має протимікробні властивості. Піносан покращує стан, полегшуючи носове дихання.
При хронічному перебігу ринітів Піносан може покращувати кровообіг слизової оболонки носа, гортані, трахеї та може сприяти відновленню їх функцій.

Піносан не викликає звикання!

Показания

При гострих та хронічних запальних захворюваннях слизових оболонок носа та носоглотки.

Противопоказания

Діти до 16 років, підвищена чутливість до компонентів засобу, вагітність, період лактації, запалення слизової оболонки носа алергічного походження.

Способ применения и дозы

Для місцевого застосування. Ретельно очистити ніс. Струснути флакон і зняти захисний ковпачок. При першому використанні зробити 1-2 пробних розпилення у повітря. При вертикальному положенні голови зробити по одному вприскуванні в кожен носовий хід. Застосовувати 1- 2 рази на добу, якщо лікар не призначив інакше. Звичайний курс застосування: 5-7 днів. Подальше застосування можливе за рекомендацією лікаря. Даних, щодо системної дії засобу при місцевому застосуванні, немає. Перед вживанням проконсультуйтесь з лікарем.

Условия хранения

УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ:

зберігати в оригінальній упаковці при температурі від +5°С до +25°С, в захищеному від світла та недоступному для дітей місці.

Не є лікарським засобом. Засіб косметичний.

ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ:

36 місяців.
Дата виготовлення є номером партії, зазначена на упаковці та етикетці флакону.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Пиносан спрей назал. фл. 15 мл №1

По этому товару ещё нет отзывов