Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Плацент Формула Ланьер Лосьон ротив выпадения волос с плацентой и экстрактом алое амп. 10 мл., №2

Код: 69114
Плацент Формула Ланьер Лосьон ротив выпадения волос с плацентой и экстрактом алое амп. 10 мл., №2
Цена от 208.00 до 258.80 грн

Наличие в 76 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

укрепление волос

Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Жидкости наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Плацент Формула Ланьер Лосьон ротив выпадения волос с плацентой и экстрактом алое амп. 10 мл., №2

Состав

Aqua, Hydrolyzed Placental Protein, Polyquaternium-6, Polyquaternium-11, Capsicum Frutescens, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Propylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Citric Acid, Polysorbate 20, Parfum, Linalool, Hexyl Cinnamal, Isopropyl Alcohol, Benzyl Nicotinate, Ethoxydiglycol, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate.

Опис

Lanier - активний відновлюючий біостимулятор на основі водного екстракту (безалкогольний розчин) натуральної плаценти тваринного походження.

Біостимулятори надають відновлюючу дію на природні механізми регенерації клітин шкіри голови, активізують обмін речовин в шкірі і підшкірному шарі, що дозволяє збільшити кровопостачання волосяних фолікулів поживними речовинами і поліпшити процес росту нового, здорового волосся.

До складу препарату входять протеїни, ферменти, вітаміни і амінокислоти, нуклеотиди і мукополісахариди, які проникають всередину волосяного фолікула і відновлюють структуру волосся зсередини від самого кореня, волосся знову знаходять силу, пружність, еластичність і сяючий блиск.

Другим важливим компонентом в складі лосьйону є листя алое Барбаденсис (алое вера).

Цей ефективний біостимулятор рослинного походження є безумовним лідером в косметології і фармацевтиці. У ньому зібрано букет найцінніших вітамінів і корисних речовин: алантоїн, провітамін А (ретинол), натуральні антиоксиданти у формі вітамінів В комплексу, вітаміни E і C, смол і ферментів.

Активні речовини лосьйону Lanier особливо активно діють там, де виникають порушення в функціонуванні тканин, наприклад, з причини недостатнього живлення, порушення гормональної системи.

Показания

На здорову шкіру і на здорове волосся лосьйон Lanier діє профілактично, запобігаючи можливим зовнішнім негативним впливам (клімат, надмірне споживання гігієнічних і косметологічних засобів, стрес, фізичне напруження).

В області коренів лосьйон нормалізує кровообіг, забезпечуючи, таким чином, збільшення споживання кисню клітинами шкіри голови.

Завдяки складу лосьйону Lanier, активні компоненти ефективно попереджають випадіння волосся, інтенсивно живлять і зміцнюють структуру волосся протягом усіх фаз його росту.

Способ применения и дозы

Вимити голову одним з шампунів серії Lanier або «Пролісок». Підсушити волосся рушником.

Кінчиками пальців зробити масаж шкіри голови протягом 2-3 хвилин (легкими масажними рухами, ніби зрушуючи шкіру з місця), з метою стимулювання кровообігу і підготовки до нанесення препарату.

Відкрити 1 ампулу засобу за допомогою рушника або паперової серветки і надіти піпетку-аплікатор, що знаходиться в коробці, зверху на неї.

Зробити проділ на волоссі, обережно нанести розчин краплями уздовж нього і втерти легкими масажними рухами таким чином, щоб засіб не потрапило на шкіру обличчя або шию.

Повторити схему з проділами і розподілити розчин по всій поверхні голови (приділяючи особливу увагу передньої частини і уражених ділянок).

Після закінчення нанесення засобу продовжити масаж шкіри голови ще 1-2 хвилини.

Мінімальний курс становить 12 ампул (1 коробка).

Після закінчення застосування препарату для підтримки отриманого ефекту і в цілях профілактики випадіння рекомендується застосовувати кілька ампул кожні 3-4 місяці.

Регистрационные данные

Инструкция для: Плацент Формула Ланьер Лосьон ротив выпадения волос с плацентой и экстрактом алое амп. 10 мл., №2

Производитель: Сильвио Мора С.Р.Л. (Италия)

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Плацент Формула Ланьер Лосьон ротив выпадения волос с плацентой и экстрактом алое амп. 10 мл., №2

По этому товару ещё нет отзывов