Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Подгузники Детские Bella Baby Happy (Белла Беби Хепи) midi 3 (5-9 кг) №70

Код: 86471
Подгузники Детские Bella Baby Happy (Белла Беби Хепи) midi 3 (5-9 кг) №70
Цена от 585.00 до 706.00 грн

Наличие в 16 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

детство

Форма выпуска

Влагопоглощающее изделие

Разрешено

для детей

Детям с

с 6 месяцев

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Подгузники Детские Bella Baby Happy (Белла Беби Хепи) midi 3 (5-9 кг) №70

Состав

Підгузники дитячі Happy (3) Midi 5-9 кг, 70 шт рекомендовані для дітей вагою від 5 до 9 кг. Виготовлені з матеріалів найвищої якості, вони відмінно підлаштовуються під тіло дитини та забезпечують комфортне відчуття сухості. Створені з урахуванням потреб найчутливішої шкіри – вони не містять алергенів та мінімізують ризик появи попрілостей.

Подаруйте своїй дитині найкраще!

Гарне прилягання до тіла 

Підгузники Happy надзвичайно легкі та тонкі тому ідеально прилягають до попи і животика малюка. Завдяки використанню еластичних бортиків Підгузники «рухаються» з малюком, і тим самим запобігають роздратуванням внаслідок потертостей епідермісу.

Ефективний захист від вологи 

Абсорбуюча вставка підгузників Happy з додаванням суперабсорбенту миттєво вбираєвологита утримує її подалі від шкіри малюка, забезпечуючи комфортне почуття сухості протягом тривалого часу.

Профілактика неприємних запахів 

Суперабсорбент, крім адсорбуючих властивостей, має ще та антибактеріальні властивості. В результаті запобігає утворенню неприємних запахів.

Дихаючий зовнішній шар 

Зовнішній шар підгузників Happy - паропроникний ламінат, що дозволяє дихати шкірі. Правильна циркуляція повітря запобігає попрілості!

Підтримує природну мікрофлору шкіри дитини 

Мікробіом - це комплекс мікроорганізмів, що населяють організм людини. Він відіграє важливу роль, наприклад, підтримує правильне функціонування захисного бар'єру шкіри. Особливо важливо підтримувати правильний баланс мікробіому шкіри немовлят з перших днів життя через її крихкість. Щоб не порушити баланс мікробіому шкіри малюка,підгузник має бути нейтральним для нього. Ось що таке Хеппі!

Індикатор забруднення підгузків 

У підгузниках Happy використовується індикатор вологості – жовта смуга вздовж поглинаючої вставки,що інформує про необхідність зміни підгузника. Як? Синіє під впливом вологи. Це просто та зручно!

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Подгузники Детские Bella Baby Happy (Белла Беби Хепи) midi 3 (5-9 кг) №70

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: