Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Праговеда сироп от кашля 100 мл

Код: 80114
Праговеда сироп от кашля 100 мл
Цена от 140.00 до 140.00 грн

Наличие в 904 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

комплексное лечение сухого, влажного кашля

Область применения

простудные заболевания

Форма выпуска

Жидкости внутрь

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 12 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Праговеда сироп от кашля 100 мл

Состав

Адатода судина (Adhatoda vasica), солодка гола (Glycyrrhiza glapa), паслін сураттанський (Solanum Surettense), базилік священний (Ocimum sanctum), клеродендрон (Clerodendron), терміналія балерика (Terminalia Belerica), амонієва сіль (ammonium chloride), медові стільники (Mel Despumatum), сіль натрієва (Borax), комбінація спецій, м’ята польова (Mentha arvensis), кедр гімалайський (Cedrus Deodara), м’ята перцева (Mentha piperita), цукор (сироп).

Активные компоненты

Адатода судинна (Adhatoda vasica) – рослина родини акантових. Її листя містять велику кількість ефірної олії та алкалоїдів, похідних хіназоліну (вазицин, вазицинол, вазицинон, пеганін та ін.).

Препарати з рослини проявляють притизапальні, знеболюючі, відхаркувальні, діуретичні та антисептичні властивості. Вони пригнічують ріст стафілококу, стрептококу, дифтерійної та туберкульозної палички.

М’ята перцева (Mentha piperita) – рослина з родини губоквіткових (Labiatae). Листя містять ефірну олію (ментол, ментон, пулегон, ментофуран), ефіри ментолу, оцтової та валеріанової кислот, каротин, гемперидин, бетаїн, урсолову та олеїнову кислоти. Рослина має м’яку спазмолітичну, заспокійливу дію.

М'ята польова (Mentha arvensis) — багаторічна трав'яниста рослина роду М'ята родини Глухокропивових. Це лікарська рослина, містить ефірні олії, ментол. Ефірну олію широко вживають у медицині як шлункове і болевгамовуюче; ментол при нежиті, мігрені, як знезаражуюче і болезаспокійливе при обмороженнях, для виробництва серцевого преперату «Валідол». Входить до складу апетитного, шлункового, вітрогінного, потогінного, жовчогінного і заспокійливого зборів і збору для ванн. В тибетській медицині рослину вживають внутрішньо при туберкульозі легенів і шлункових захворюваннях; зовнішньо — для обмивань і примочок при судомах, ревматичному і артричному болях, зуді і запальних процесах шкіри.

Солодка гола (Glycyrrhiza glapa L.) – рослина з родини бобових (Leguminosae). Коріння містять: сапоніни (до 23,0%), флавоноїди (близько 30) – ліквиритин, лікуразид, глаброзид, уранозид, кверцетин, апігенін, ононін тощо; моно- та діцукри (до 20,0%), крохмаль (до 34,0%), пектини (до 6,0%), смоли (до 40,0%), гіркоти (до 4,0%), фенолкарбонові кислоти (саліцилову, сінапову, ферулову) та їх похідні (ацетат саліцилової кислоти); кумарини (до 2,6%), дубильні речовини (до 14,0%), алколоїди, ефірну олію (до 0,03%), органічні кислоти (до 4,6%) – винну, лимонну, яблучну, фумарову. Має протизапальну, знеболюючу, спазмолітичну, тонізуючу, відхаркуючу та легку послаблюючу дію.

Кедр - один з видів роду Сосна. В ядрі горіхів містяться амінокислоти - аланін, аргінін, аспарагінова кислота, гістидин, гліцин, глутамінова кислота, пролін, тирозин, серин, цистин, в т.ч. незамінні: лізин, метіонін, триптофан, валін, лейцин+ізолейцин, треонін, фенілаланін. В маслі горіхів містяться жирні кислоти: мірістінова, пальмітинова, пальмитоолеїнова, стеаринова, олеїнова, лінолева, ліноленова, арахідонова. В білках ядра горіхів ідентифіковано 19 амінокислот, 70% з яких є незамінними або умовно - незамінними. Білки кедрових горіхів за змістом фенілаланіну, тирозину, гістидину, аргініну і триптофану не поступаються білкам основних зернових і олійних культур, а за змістом окремих амінокислот (триптофану) білки горіхів наближаються до білків молочних продуктів, але перевершують їх за змістом аргініну.

Показания

Унікальна композиція травяного сиропу: рекомендовано в якості загальнозміцнюючого засобу, що сприятливо впливає на стан дихальної, травної та серцево-судинної систем. Може бути рекомендована лікарем як додаткове джерело комплексу біологічно активних речовин рослинного походження з метою створення оптимальних дієтологічних умов для полегшення перебігу сезонних простудних захворюваннях дихальних шляхів (болі у горлі, сухий чи вологий кашель), має відхаркувальні властивості.

Противопоказания

Не рекомендовано приймати дітям до 12 років, вагітним, жінкам-годувальницям та при індивідуальній чутливості до компонентів продукту.

Способ применения и дозы

Вживати підліткам з 12 років та дорослим по 5-10 мл тричі на день до прийому їжі.

Термін вживання: 5-7 днів. Подальше споживання та можливість повторного курсу узгоджувати з лікарем.

Побочные реакции

Засіб переноситься добре, побічні дії не виявлені.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Праговеда сироп от кашля 100 мл

По этому товару ещё нет отзывов