Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Пробионекс Жермина Fidem Pharm сусп. ор. флак. 5 мл №10

Код: 85669
Пробионекс Жермина Fidem Pharm сусп. ор. флак. 5 мл №10
Цена от 277.50 до 277.50 грн

Наличие в 1105 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

диарея, дисбактериоз

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Суспензия

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 1 месяца

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Пробионекс Жермина Fidem Pharm сусп. ор. флак. 5 мл №10

Состав

Склад 1 флакону по 5 мл/mlосновна речовина: спори полірезистентного штаму Bacillus clausii– 2 х 10КУОдопоміжна речовина: вода очищена.

 

Показания

Дієтична добавка до раціону харчування – додаткове джерело Bacillusclausii, які зазвичай присутні в кишечнику та не проявляють патогенної активності. Сприяє відновленню кишкової мікрофлори, зміненої у результаті лікування лікарськими засобами, які призводять до дисбактеріозу, сприяє корекції авітамінозу, спричиненого застосуванням антибіотиків або хіміотерапевтичних препаратів.

Дієтичні добавки не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів продукту.

Застереження: вагітним та жінкам в період лактації приймати за призначенням та під наглядом лікаря (добову дозу визначає лікар). Ця дієтична добавка призначена лише для перорального застосування.

Не можна її вводити у вигляді ін’єкцій або яким-небудь іншим способом.

Способ применения и дозы

Рекомендовано вживати: дорослим – по 1 флакону 2-3 рази на добу; дітям віком від 28 днів до 18 років – по 1 флакону 1-2 рази на добу.

Спосіб застосування: суспензію необхідно приймати через однакові проміжки часу (3-4 години). Перед застосуванням вміст флакону струсити і приймати нерозведеним або розвести у воді чи іншій рідині (молоці, чаї, апельсиновому соку).

Якщо добавку призначено одночасно з антибіотиками, її слід приймати між двома прийомами антибіотику. Наявність видимих часток у флаконі (внаслідок агрегації спор) не впливає на якість продукту. Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання. Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.

Условия хранения

Термін придатності: 2 роки у нерозкритому флаконі.

Форма випуску по 5 мл/ml у флаконі; по 10 флаконів, з’єднаних між собою поліетиленовою перемичкою у касеті; по 1 або 2 касети в картонній коробці.

Умови зберігання: в оригінальній упаковці, в сухому, добре вентильованому і захищеному від світла місці, за температури не вище 25 ºС та відносної вологості повітря не більше 75%. Зберігати в недоступному для дітей місці. Щоб уникнути забруднення суспензії, не можна відкривати флакон заздалегідь.

Маса нетто вмісту флакону: 5 мл/ml.

Не є лікарським засобом.

Без ГМО.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Пробионекс Жермина Fidem Pharm сусп. ор. флак. 5 мл №10

По этому товару ещё нет отзывов