Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Процитракал табл. №30

Код: 62827
Процитракал табл. №30
Цена от 209.46 до 474.99 грн

Наличие в 2833 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

витамины и минералы

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Процитракал табл. №30

Состав

Кожна таблетка містить:

цитрат кальцію                                    1000 мг (кальцію 200 мг)
магній 100 мг
цинк 4 мг
вітамін D3 200 МО

Допоміжні речовини: модифікований крохмаль, полівінілпірролідон, стеарат магнію.

Без ГМО.

Кальцій, магній, цинк, вітамін D3 - це формула, яка забезпечує спільну збалансовану дію всіх компонентів, що входять до складу дієтичної добавки Процитракал.

Кальцій є важливим структурним компонентом кісткової тканини. Застосування кальцію корегує дефіцит надходження кальцію з їжею, особливо при підвищеній потребі або при зниженому всмоктуванні.

Магній бере участь у метаболізмі кісткової тканини, перешкоджає демінералізації кісток, гальмує відкладення кальцію у стінках кровоносних судин, клапанах серця, м'язах, сечовивідних шляхах.

Цинк є кофактором більш ніж 200 ферментів та впливає на процес ремоделювання кісткової тканини.

Вітамін D3 регулює в організмі обмін кальцію і фосфору; підвищує проникність клітинних мембран і кишкового епітелію, полегшуючи проходження кальцію всередину клітин і в кісткову тканину; запобігає розвитку рахіту. Вітамін D3 стимулює функціональну активність серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту, печінки, підшлункової залози.

Разом з цим, комплексна формула - кальцій, магній, цинк, вітамін D3 - сприяє зміцненню нервової системи і м'язів. Кальцій і магній необхідні для нормального функціонування м'язів і нервової системи. При нервовому напруженні і стресах вміст цинку в організмі різко скорочується і вимагає поповнення.

Показания

Дієтична добавка Процитракал може бути рекомендована лікарем для використання в раціонах дієтичного харчування як додаткове джерело кальцію, магнію, цинку та вітаміну D3 з метою підтримки нормального стану кісткової системи, загального зміцнення організму.

Не є лікарським засобом.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність, період лактації. Люди похилого віку або особи з будь-яким захворюванням перед вживанням цієї дієтичної добавки повинні радитися з лікарями.

Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або попередження будь-яких хвороб, не повинен використовуватися як замінник різних дієт.

Не можна перевищувати рекомендовану добову дозу. Не використовувати таблетки із зіпсованої упаковки.

Дієтичну добавку Процитракал не можна споживати людям, хворим на гіперкальціємію, саркоїдоз, мієлому, на злоякісні пухлини кісток, онкозахворювання з метастазами у кістки, тяжку ниркову недостатність, великий нефролітіаз, важку гіперкальціурію і гіпервітаміноз D.

Способ применения и дозы

Дорослим по 1 таблетці на день під час вживання їжі, запити водою, або за рекомендацією лікаря. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Условия хранения

Зберігати в недоступному для дітей, сухому, захищеному від вологи та світла місці, при температурі не вище 25 oC.

Форма випуску

Таблетки, № 30.

Термін придатності

3 роки від дати виготовлення.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Процитракал табл. №30

По этому товару ещё нет отзывов