Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Проферт таблетки №60

Код: 68989
Проферт таблетки №60
Цена от 809.60 до 1168.00 грн

Наличие в 8 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

витамины и минералы

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Проферт таблетки №60

Состав

Склад:

Міститься в одній таблетці:

Міститься в двох таблетках:

L-аргінін

125 мг

250 мг

L-карнітин

100 мг

200 мг

Коензим Q10

5 мг

10 мг

Цинк

10 мг

20 мг

Селен

50 мкг

100 мкг

Фолієва кислота

300 мкг

600 мкг

Вітамін C

60 мг

120 мг

Вітамін D3

12,5 мкг (500 МО)

25 мкг (1000 МО)

Вітамін E

67,5 мг (75 МО)

135 мг (150 МО)

Вітамін B12

5 мкг

10 мкг

Вітамін B6

2,5 мг

5 мг

Допоміжні речовини: мікрокристалічна целюлоза, картопляний крохмаль, діоксид кремнію, магнію стеарат.

L-аргінін - умовно незамінна амінокислота, необхідна для синтеза білків та інших біологічно важливих молекул. L-аргінін?є одним з основних компонентів білка в спермі, підвищує інтенсивність сперматогенезу, сприяє збільшенню кількості та рухливості сперматозоїдів. L-аргінін є субстратом для синтезу оксиду азоту, який, в свою чергу регулює тонус судин та покращує приплив крові до статевих органів тим самим сприяє покращенню потенції.

L-карнітин - бере участь у метаболізмі жирних кислот в циклі Кребса, завдяки чому забезпечує організм енергією, яка зокрема використовується для дозрівання, руху сперматозоїдів і процесу сперматогенезу. L- карнітин збільшує рухливість сперматозоїдів, їх концентрацію, кількість сперми і вірогідність зачаття. Крім того, захищає сперматозоїди від окислювального пошкодження.

Коензим Q10 - бере участь в окисно-відновних реакціях, що відбуваються в статевих клітинах. Покращує морфологічну будову сперматозоїдів, підвищує їх рухливість та здатність до запліднення. Діє як антиоксидантна субстанція, попереджуючи пошкодження клітин. Коензим Q10 збільшує загальну витривалість чоловіка при фізичних навантаженнях.

Цинк - входить до складу ферментів, які беруть участь у формуванні та розвитку сперматозоїдів. Підвищує рівень тестостерону - чоловічого статевого гормону, який відіграє важливу роль в нормальному перебігу сперматогенезу.

Селен - захищає мембрани сперматозоїдів від руйнування та покращує рухливість сперматозоїдів. Забезпечує захист ДНК сперматозоїдів від впливу оксидативного стресу.

Вітамін Е - антиоксидант, захищає статеві клітини від шкідливої дії вільних радикалів. Покращує рухливість сперматозоїдів і підвищує їх здатність до запліднення.

Вітамін С - антиоксидант, захищає генетичний матеріал сперматозоїдів від шкідливої дії вільних радикалів. Сприяє зміцненню імунітету.

Фолієва кислота - захищає хромосоми, що знаходяться в сперматозоїдах, від пошкодження вільними радикалами. При нестачі цього компонента порушуються процеси передачі генетичної інформації.

Вітамін В6 - приймає участь в синтезі білків в організмі людини.

Вітамін В12 - активує обмін вуглеводів, білків і ліпідів, бере участь в синтезі нуклеїнових кислот. Підвищує здатність тканин до регенерації. Підтримують темпи вироблення клітин сперми.

Вітамін D3 - впливає на сперматогенез як безпосередньо, так і опосередковано, через нормалізацію рівня тестостерону (ключового гормону, необхідного для правильного дозрівання сперматозоїдів ). Необхідний для здорового розвитку ядра сперматозоїдів.

Перед застосуванням рекомендована консультація з лікарем.

Показания

ПРОФЕРТ рекомендований як додаткове джерело амінокислот, вітамінів, мікроелементів та інших біологічно активних речовин, з метою підвищення фертильності чоловіків та покращення функціонального стану чоловічої репродуктивної системи. Проферт також сприяє загальному зміцненню чоловічого організму.

Противопоказания

Індивідуальна підвищена чутливість до компонентів.

Застереження

Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Не використовувати як заміну повноцінного харчування.

Способ применения и дозы

Одна таблетка двічі на добу, одразу після їжі.

Рекомендований курс прийому – 3 місяці.

Збільшення терміну вживання необхідно узгоджувати з лікарем.

Условия хранения

Зберігати в недоступному для дітей, сухому, захищеному від світла місці при температурі до 25 °С.

Не використовувати після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.

Без ГМО.

Не є лікарським засобом.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Проферт таблетки №60

По этому товару ещё нет отзывов