Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Прокладки гигиенические Bella Ideale (Белла Идеал) Ultra Night №7

Код: 63558
Прокладки гигиенические Bella Ideale (Белла Идеал) Ultra Night №7
Цена от 68.00 до 82.00 грн

Наличие в 4 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Влагопоглощающее изделие

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Прокладки гигиенические Bella Ideale (Белла Идеал) Ultra Night №7

Состав

Целлюлозная стрічка, суперабсорбент, перфорований ламінат з бавовною, паропроникна плівка, клеї, силіконізований папір, ароматична композиція.

Опис

Bella Ideale ultra night - ультратонкі і суперпоглинаючі гігієнічні прокладки, які розроблені спеціально для того, щоб кожна жінка почувала себе впевнено і комфортно під час критичних днів. Прокладки забезпечують ще більш сухості завдяки подовженій формі.

 Інноваційне зовнішнє покриття StayDrai поєднує властивості сіточки і нетканого матеріалу. Воно збагачене чистою бавовною, яка робить покриття делікатним на дотик і підвищує його поглинаючу властивість, залишаючи поверхню прокладки повністю сухою.

Спеціальний поглинаючий шар з технологією мікрокапсул вбирає майже в два рази більше рідини ніж звичайні ультратонкі прокладки. Система AIR забезпечує паропроникність та мінімізує ризик подрзнення, а комплекс Flexi-Fit робить прокладку еластичною, непомітною, так, як ніби вона є частиною нижньої білизни, забезпечуючи повну свободу рухів.

Прокладки Bella Ideale ultra night відповідають європейським і українським стандартам якості, що підтверджується сертифікатом відповідності, а також висновком санітарно-епідеміологічної експертизи МОЗ України.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Прокладки гигиенические Bella Ideale (Белла Идеал) Ultra Night №7

По этому товару ещё нет отзывов