Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Прокладки урологические Tena (Тена) Lady Maxi Night №12

Код: 77189
Прокладки урологические Tena (Тена) Lady Maxi Night №12
Цена от 114.77 до 244.60 грн

Наличие в 3792 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

урология

Форма выпуска

Влагопоглощающее изделие

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Прокладки урологические Tena (Тена) Lady Maxi Night №12

Состав

Нічні прокладки TENA Lady Maxi Night забезпечують неймовірно надійний захист протягом ночі в будь-якому положенні завдяки збільшеній довжині і ширині задньої поверхні. Вони є найкращим рішенням для захисту при середньому і тяжкому ступені нетримання в нічний час. Максимальне поглинання там, де це найбільш необхідно, забезпечується шляхом швидкого відведення вологи від шкіри, завдяки чому шкіра залишається сухою, а спеціальні мікрогранули свіжості усувають неприємний запах. За допомогою м'яких еластичних бічних гумок прокладки щільно прилягають до тіла, повторюючи його вигини, і забезпечують свободу рухів. Це дуже зручно і забезпечує надійний захист від протікань і неприємного запаху для спокійного сну протягом ночі.

  • Непомітні і Надійні. TENA - найкращий захист при нетриманні. Спеціально створені для жінок з нетриманням, забезпечують непомітний і надійний захист.
  • Чудовий захист від протікань на всю ніч. Мають більш широку задню поверхню для додаткового захисту в нічний час.
  • Сухість, надійність і нейтралізація запаху. TENA Lady забезпечують потрійний захист від протікань, неприємного запаху і вологи.
  • Система Fresh Odour Control забезпечує відчуття свіжості і впевненості. Прокладки TENA Lady мають систему контролю запаху Fresh Odour Control (Фреш Одор Контрол) з мікрогранулами свіжості, які утримують вологу і перешкоджають появі небажаного запаху.
  • Індивідуальна упаковка. Кожна прокладка TENA Lady індивідуально упакована, її можна з легкістю покласти в сумочку, зручно носити з собою і викидати.
  • Дерматологічно протестовані, не містять ароматів. Всі матеріали прокладки ретельно протестовані і є безпечними для шкіри.

 

TENA Lady Maxi Night

Показания

Для захисту при нетриманні у нічний час, з більшою поглинальною здатністю та збільшеною шириною задньої поверхні.  Спеціально для захисту у нічний час.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Прокладки урологические Tena (Тена) Lady Maxi Night №12

По этому товару ещё нет отзывов