Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Прокселан суппозитории рект. №10 (5х2)

Код: 53594
Прокселан суппозитории рект. №10 (5х2)
Цена от 333.11 до 653.99 грн

Наличие в 2839 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Инструкция для Прокселан суппозитории рект. №10 (5х2)

Состав

Олійний екстракт насіння гарбуза 120 мг, олійний екстракт центели азіатської 40 мг, олійний екстракт босвелії 40 мг, олійний екстракт безсмертника, ефірна олія чайного дерева 2 мг, вітамин Е-ацетат 4 мг, натрієва сіль гіалуронової кислоти 2 мг, напівсинтетичні гліцериди 1,752г.

Форма випуску

Супозиторії PROXELAN випускаються у формі супозиторіїв для ректального застосування.

В упаковці 10 супозиторіїв по 2 г.

Показания

Супозиторії PROXELAN призначаються як місцевий заспокійливий і пом`якшуючий засіб для аноректального каналу при застійних станах, пов`язаних з гострим та хронічним простатитом і доброякісною гіпертрофією передміхурової залози.

Противопоказания

Не слід використовувати у разі індивідуальної підвищеної чутливості до одного з компонентів засобу.

Взаємодія з іншими засобами

Взаємодія з іншими засобами не досліджувалась, тому перед застосуванням супозиторіїв PROXELAN в поєднанні з іншими виробами або лікарськими засобами для ректального застосування бажано проконсультуватися з Вашим лікарем..

Способ применения и дозы

Відкрийте супозиторій, потягнувши за дві попередньо розрізані частини блістеру. Введіть супозиторій в пряму кишку. Мийте руки до і після використання засобу.

Коли та протягом якого часу використовувати

Використовуйте один супозиторій на добу, бажано ввечері перед сном, або згідно з призначенням лікаря. Тривалість застосування залежить від розвитку симптомів; у разі необхідності супозиторії PROXELAN можна використовувати протягом тривалого часу.

Застереження

Зберігайте засіб у недоступному для дітей місці. Уникати контакту з очима. Не ковтати.

Побочные реакции

Використання засобів для місцевого застосування, особливо довготривале, може спричинити сенсибілізацію. Якщо це трапляється, припиніть застосування та зверніться до лікаря для проходження відповідної терапії. У випадку виникнення небажаних ефектів, що не описані в цьому листку-вкладиші, повідомте свого лікаря або фармацевта.

Условия хранения

Термін придатності стосується засобу в непошкодженій упаковці, що правильно зберігається. Не використовуйте засіб після закінчення терміну придатності або якщо упаковка була відкрита або пошкоджена. Зберігайте засіб подалі від світла і тепла, при температурі від 4°C до 25°C.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Прокселан суппозитории рект. №10 (5х2)

По этому товару ещё нет отзывов