Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Проктобам Baum Pharm фитосвечи ректальные №7

Код: 74043
Проктобам Baum Pharm фитосвечи ректальные №7
Цена от 269.00 до 269.00 грн

Наличие в 1859 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

геморрой и анальные трещины

Область применения

проктология

Форма выпуска

Суппозитории ректальные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Проктобам Baum Pharm фитосвечи ректальные №7

Состав

Один супозиторій містить флавоноїди екстракту коров’яка (діосмін - 0,45 г, гесперидин -0,05 г), твердий жир (суміш тригліцеридів, дигліцеридів та моногліцеридів вищих жирних кислот рослинного походження, лідокаїн).

Проктобам фітосвічки ректальні не містять інгредієнтів тваринного походження.

Властивості

Виріб на основі рослинної сировини з комплексною дією, обумовленою багатовекторною активністю біологічно активних речовин, які наявні в складі виробу (фітосвічок), здійснює протизапальну, імуномодулюючу, репаративну (ранозагоювальну), антисептичну дії. Сприяє полегшенню та заспокоєнню подразнень та тріщин анального сфінктера, покращує кровопостачання, зменшує застійні явища (основна причина геморою) прямокишкової анальної лінії.

За рахунок наявності твердих синтетичних жирів створюється захисний фізичний бар’єр в місці нанесення від проникнення фекалій в область запалення. Флавоноїди екстракту коров’яка в свою чергу покращують мікроциркуляцію та кровообіг в місці нанесення, зменшують венозний застій в гемороїдальному вузлі. Підвищується еластичність, судини приходять в норму, завдяки чому усуваються основні чинники, що призводять до утворення геморою.

Показания

Призначені для забезпечення профілактики і загоєння тріщин в ділянці заднього проходу, зменшення болю, запалення, печіння, свербіння, подразнення та інших неприємних симптомів при геморої.

Противопоказания

Вагітність: не можна застосовувати вагітним.

Діти: використовувати дітям старше 12 років. Для дітей до 12 років тільки під наглядом та за рекомендацією лікаря.

Не використовувати у разі індивідуальної чутливості до компонентів.

Застереження

Тільки для ректального використання. Не можна ковтати в середину. Уникати потрапляння в очі. У разі попадання на очі необхідно добре промити їх водою. Призначені для безперервного застосування протягом не більш ніж 60 хвилин. У разі виникнення кровоточивості або запального процесу слід припинити застосування засобу і звернутися до лікаря.

Способ применения и дозы

Одну свічку вранці і одну ввечері. При досягненні позитивного ефекту слід зменшити дозу до 1 свічки на день. Перед використанням та після кожного випорожнення кишечника промити шкіру теплою водою без мила і протерти м’якою тканиною. Можна змочити свічку невеликою кількістю води, щоб полегшити введення. Лягти на бік і ввести свічку у задній прохід. Вимити руки. Якщо свічка занадто м’яка, її можна охолодити в холодильнику або потримати у холодній воді перед видаленням з обгортки.

Побочные реакции

Індивідуальна непереносимість компонентів. Іноді можуть виникати місцевий висип, подразнення або свербіж (рідко).

Условия хранения

Зберігати при температурі не вище 25 °С в недоступному для дітей місці.

Форма випуску

По 7 супозиторіїв ректальних у стріпі в пачці.

Не є лікарським засобом. Без ГМО.

Термін придатності

5 років. Дата кінцевого терміну використання вказана на коробці. Не застосовувати виріб після закінчення терміну придатності і якщо упаковка відкрита або пошкоджена.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Проктобам Baum Pharm фитосвечи ректальные №7

По этому товару ещё нет отзывов