Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Проктомед крем-бальзам по 10 г

Код: 63880
Проктомед крем-бальзам по 10 г
Цена от 18.43 до 26.40 грн

Наличие в 61 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Мягкие наружные

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Проктомед крем-бальзам по 10 г

Состав

вазелин м'який, вазелінова олія, парафін косметичний, ПЕГ -40 гідрогенізована рицинова олія, трицетеарет -4-фосфат, D-пантенол, колаген, жир печінки, олія обліпихи, олія ши, екстракт маклюри, ефірна олія лаванди, бронопол, сорбат калію.

Показания

  • сприяє усуненню проявів геморою (набряків, болю, кровотеч, свербіння, печіння)
  • усуває гематоми, в тому числі і після ін'єкцій
  • має антисептичну дію
  • надає заспокійливий ефект
  • сприяє відновленню та нормалізації функцій тканин в місці нанесення
  • нормалізує кровообіг в місці нанесення
  • прискорює загоєння ушкоджень шкіри і слизової оболонки

Сучасний спосіб життя відрізняється малою рухливістю, що позначається на загальному стані організму, в тому числі викликає розвиток специфічних захворювань таких, як геморой.

Причини появи геморою точно не встановлені, але відмічено, що найбільш активну дію по усуненню його проявів надають речовини, що впливають на місцевий кровообіг і усунення набряку. Таким чином, одні й ті ж засоби можуть ефективно боротися як з проявами геморою, так і з набряком і гематомами.

Крем-бальзам «Проктомед» створений як допоміжний засіб, що сприяє усуненню набряків гемороїдальних вузлів і шишок, зменшенню інтенсивності кровотеч, усунення гематом, регенерації тканин та усуненню сверблячки, печіння. Ці ж властивості виявилися корисні для усунення набряків на ділянках з делікатною шкірою (наприклад, під очима), усунення гематом на ділянках, які потребують особливої ??уваги.

Показання: застосовувати як допоміжний засіб в комплексі лікувально-профілактичних заходів при лікуванні геморою, набряків. забоїв, дрібних побутових травм, з косметичними цілями.

Способ применения и дозы

достатню кількість крем-бальзаму нанести на пошкоджену ділянку 2 - 4 рази на день. Дати ввібратися. У разі застосування в пряму кишку допускається нанести на марлевий тампон і ввести на 1 - 2 години.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Проктомед крем-бальзам по 10 г

По этому товару ещё нет отзывов