Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Променсил (Promensil) Менопауз Ориджинал табл. №30

Код: 34856
Променсил (Promensil) Менопауз Ориджинал табл. №30
Цена от 750.00 до 958.00 грн

Наличие в 55 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

гинекология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Променсил (Promensil) Менопауз Ориджинал табл. №30

Состав

Дикальційфосфат, екстракт червоної конюшини (Trifolium pratense), мікрокристалічна целюлоза (об’ємоутворюючий препарат), оболонка таблетки (гідроксипропілметил, целюлоза, кольори: діоксид титану,  оксид заліза, поліетиленгліколь), діоксид кремнію, стеарат магнію, альфа-токоферол (антиоксидант), зшита гуміцелюлоза.

Кожна таблетка містить:

В 1 таблетці

% РДН*

ізофлавони червоної конюшини

40мг

Для жінок, які шукають альтернативні рішення у клімактеричний період. Променсіл – це дієтична добавка, що виготовлена на основі ізофлавонів червоної конюшини, спеціально розроблена, щоби підтримати здоров’я жінки та забезпечити їй гарне самопочуття під час та після менопаузи. Унікальна лікарська форма Promensil Original 30s містить у собі збалансоване джерело важливих для здоров’я ізофлавонів. Ізофлавони червоної конюшини природного походження, а не отримані шляхом хімічного синтезу.

Променсіл найбільш вивчена біологічно активна добавка у клімактеричний періодPromensil Original 30s вже більше 15 років використовується у міжнародному науковому дослідженні із застосування червоної конюшини у якості нутриціонної підтримки у клумактеричний період. Дослідження довело, що Променсіл безпечний, має занальну благотворну дію на організм жінки під час клімаксу, забезпечує додаткове джерело вітамінів, зокрема:

  • полегшує стан жінки у клімактерії;
  • активно приймає участь в обмінних процесах кісткової тканини;
  • має благотворний вплив на серцево-судинну систему, підвищує еластичність судин та покращує ліпідограму.

Фактична інформація

  • Стартова доза
  • Приймати протягом всього періоду менопаузи
  • Містить 4 ізофлавони
  • Висока біодоступність

Показания

Рекомендований протягом всього періоду менопаузи в якості підтримуючої дози. Рецептура Променсіла Оріджинал складена таким чином, щоб забезпечити оптимальну підтрику організма жінки протягом всього періоду клімакса. Башато наших клієнів твердять, що помітили значне зменшення клімактеричних симптомів  після прийому препарата Променсіл.

Противопоказания

Не перевищувати рекомендовану дозу. Біологично активні харчові добавки не замінюють собою збалансовану дієту та здоровий спосіб життя. Якщо ви знаходитесь під медичним наглядом, перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.

Не рекомендується застосовувати препарат під час вагітності та лактації.

Способ применения и дозы

В якості біологічно активної добавки, приймати по 1-2 таблетці на день під час основного прийому їжі; або згідно з приписом лікаря.

Рекомендується приймати мінімум 8 тижнів.

Подальше застосування

Якщо ви помітили, що відчуваєте себе краще, приймаючи по 2 таблетки в день, рекомендуємо звернути увагу на препарат Променсіл Дабл Стренс (Promensil Double Strength).

Условия хранения

Зберігати в сухому  недоступному для дітей місці, при температурі не вище  25°С. Уникайте попадання прямих сонячних променів.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Променсил (Promensil) Менопауз Ориджинал табл. №30

По этому товару ещё нет отзывов