Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Проносил Solution Pharm таблетки №20

Код: 83649
Проносил Solution Pharm таблетки №20
Цена от 65.00 до 65.00 грн

Наличие в 1527 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

запор

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Проносил Solution Pharm таблетки №20

Состав

1 таблетка містить, мг (mg): сухий порошок абрикоса - 190, екстракт листя сени-100, порошок сливи-60, інулін-40, екстракт фенхелю – 15; допоміжні речовини: мальтодекстрин, мікрокристалічна целюлоза, діоксид кремнію, кальцію стеарат.

Опис

Запорука здоров’я – правильна робота ШКТ. З огляду на сучасний ритм життя у багатьох людей починаються проблеми з кишківником, що призводить до неприємних наслідків.

Запори, які виникають дуже часто і тривають досить довго - небезпечні для здоров’я людини. Через це може настати інтоксикація організму неперетравленими продуктами. При цьому людина стає млявою, дратівливою. З’являється набряк. Може підвищуватися температура тіла, з’являтися озноб.

Активні компоненти

Дієтична добавка «Проносіл» поєднує екстракти фруктів і лікарських трав в одній таблетці та надає природну допомогу кишківнику.

Екстракт сени викликає подразнення рецепторів слизової оболонки кишківника, рефлекторно посилює перистальтику, що призводить до швидшого спорожнення кишківника, відновлює його нормальне функціонування, та не впливає на травлення.

Екстракт фенхеля допомагає при запорах, посилюючи перистальтику, відновлює нормальне функціонування кишківника.

Сухий порошок абрикоса та сливи має м’який послаблюючий ефект.

Показания

Проносний комплекс «Проносіл» може бути рекомендований лікарем як джерело біологічно активних речовин рослинного походження (харчові волокна), з метою створення оптимальних дієтологічних умов для підтримки нормальної евакуаторної функції кишківника. Має м’які послаблюючі властивості.

Противопоказания

Продукт не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не перевищувати рекомендовану добову дозу для щоденного споживання!

Застереження при застосуванні: індивідуальна чутливість до компонентів.

Способ применения и дозы

Дорослим та дітям старше 12 років по 2 таблетки ввечері під час їжі. Таблетки слід розжовувати. Проносна дія настає через 8-12 годин. При необхідності разовий прийом можна збільшити до 4 таблеток.

Термін вживання: 2 тижні, або визначається лікарем індивідуально.

Перед вживанням проконсультуватися з лікарем.

Условия хранения

В сухому місці за температури від -5°С до +25°С, при відносній вологості повітря не більше 75%. В недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Проносил Solution Pharm таблетки №20

По этому товару ещё нет отзывов