Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Прополекс-Ультравирк пастилки №20

Код: 73938
Прополекс-Ультравирк пастилки №20
Цена от 156.93 до 250.00 грн

Наличие в 1504 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

ангина, фарингит, гингивит, стоматит

Область применения

отоларингология

Форма выпуска

Леденцы и пастилки

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 12 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Прополекс-Ультравирк пастилки №20

Состав

1 таблетка містить: Активні інгредієнти: екстракт прополісу - 60 мг, мед бджолиний - 50 мг, гліцерин - 50 мг, аскорбінова кислота (вітамін С) - 6,0 мг, масло лимона - 0,5 мг, хлоргексидину біглюконат - 0,5 мг

Допоміжні речовини: наповнювачі: гуміарабік, мальтит; ароматизатори натуральні: олія м'яти перцевої, олія анісу; барвник червоний: EXBERRY® chery red; підсолоджувач: ацесульфам калію; глазуруючі агенти: пальмова і кокосова олії, бджолиний віск; вода очищена.

Опис

Активні інгредієнти, що входять до складу пастилок, забезпечують надійний превентивний захист слизових оболонок глотки і ротової порожнини, ефективно і тривало дезінфікують, зволожують, заспокоюють подразнену слизову ротової порожнини і горла.

  • Прополіс і мед - продукти бджільництва, що містять ряд біологічно активних речовин - Є натуральними фіто-антисептиками, проявляють антимікробні та протизапальні властивості, нормалізують обмін речовин і прискорюють процеси регенерації (відновлення уражених тканин) ротової порожнини і глотки.
  • Вітамін С, прополіс і масло лимона є природними імуномодуляторами, сприяють підвищенню захисних сил організму, що особливо актуально в період поширення ГРВІ.
  • Хлоргексидину біглюконат - сучасний антисептичний засіб, який має бактерицидну і протигрибкову дію, володіє широким спектром протимікробної активності по грам позитивних та грам негативних бактерій, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Staphylococcus epidermidis, Streptococcus pneumoniae, а також Staphylococcus aureus, і не викликає подразнення.

Показания

Сприяє дезінфекції та профілактиці запальних захворювань порожнини рота і глотки, відновленню слизової оболонки при стоматологічних втручаннях; запобігає розвитку карієсу і галитоза (неприємного запаху з рота).

В якості дієтичної добавки PROPOLEX-Ultrawirk / ПРОПОЛЕКС -Ультравірк (пастилки з підсолоджувачем) рекомендується вживати в раціон харчування як додаткове джерело ефірних олій і вітаміну С.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів, алергія на прополіс та інші продукти бджільництва, вагітність і період лактації

Способ применения и дозы

Приймати дорослим і дітям старше 12 років і старше по 1-2 пастилки через 2-3 години, але не більше 5 пастилок на добу.

Після розсмоктування пастилки, бажано мінімум 2 години утриматися від їжі і пиття.

Дорослим з метою освіження дихання ситуативно приймати 1 пастилу після прийому їжі або куріння.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі від + 5 ° С до + 25 ° С в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Прополекс-Ультравирк пастилки №20

По этому товару ещё нет отзывов