Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Простакапс капс. желат. блистер №30

Код: 59873
Простакапс капс. желат. блистер №30
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Простакапс капс. желат. блистер №30

Состав

Одна м’яка желатинова капсула містить:

  • Екстракт пальми (Saw palmetto - пальма Сереноа) - 300 мг;
  • Екстракт лікопену (lycopersicon esculentum) - 500 мкг;
  • Екстракт корня кропиви (Urtica diocia) - 62,5 мг;
  • Екстракт толокнянки звичайної (Uva ursi) - 12,5 мг;
  • Олії з гарбузового насіння, - 300 мг;
  • Цинк (в виде моно сульфат цинка) - 3,75 мг;
  • Селен (в виде селенита натрия) - 43 мкг;

Інші компоненти: соняшникова олія, желатин, деіонізована вода, гліцерин, соєвий лецитин, віск бджолиний білий, діоксид титану, оксид заліза (червоний), оксид заліза (чорний). Без ГМО

Простакапс (Prostakaps) містить екстракти: пальми сереноа (Sawpalmetto), кропиви (Urtice dioica), лікопену, толокнянки звичайної (Uva ursi), олії з гарбузового насіння, цинк та селен. Це комплекс високоактивних природних речовин, які активно впливають на тканини передміхурової залози. Вони зменшують утворення речовин, що приводять до збільшення передміхурової залози. Унікальна комбінація екстрактів забезпечує всебічну та ефективну підтримку здоров’я передміхурової залози.

Екстракт пальми сереноа (Saw palmetto) - рекомендується при доброякісній гіперплазії передміхурової залози. Доброякісна гіперплазія передміхурової залози виникає внаслідок збільшення утворення андрогену дигідротестостерону (ДГТ), що спричиняє ріст тканини передміхурової залози шляхом зв’язування з цитоплазматичними рецепторами андрогену. ДГТ утворюється із тестостерону шляхом активації ферменту 5-a-редуктази. Механізм дії антиандрогенного ефекту пальми Сереноа полягає в блокуванні зв’язування ДГТ з рецепторами андрогену, що приводить до пригнічення активності ферменту 5-α-редуктази. Екстракт пальма Сереноа містить жирні кислоти, гліцериди, стерини та похідні сітостеролу, має антипроліферативний та протизапальний ефект, антиандрогенні властивості та протинабрякову дію. Екстракт пальми Сереноа сприяє нормальному функціонуванню сечовивідних шляхів і покращує сечовипускання. Нормалізує репродуктивну функцію, підсилює стійкість організму до оксидативного стресу, запобігає переродженню тканин передміхурової залози.

Лікопен є дуже потужним антиоксидантом. Лікопен зменшує місцеву андроген сигналізацію у простаті, також є ефективним засобом для попередженню виникнення доброякісної гіперплазії простати. Сприяє зменшенню ризиків переродженню тканин передміхурової залози. Лікопен у фізіологічних концентраціях інгібує ріст переродженних клітин людини, перешкоджаючи передачі сигналу рецептором фактору росту та прогресу клітинного циклу, зокрема, у переродженних клітинах передміхурової залози, при цьому не виникає токсичного ефекту або апоптозу клітин.

Екстракт кореня кропиви (Utica dioica) рекомендується при доброякісній гіперплазії передміхурової залози (ДГПЗ). Екстракт коріння кропиви містить стерини, глікозиди, глікопротеїни, полісахариди та жирні кислоти. Він має антипроліфераційну дію, пов’язану з глобуліном, який зв’язує статевий гормон, фактором росту епідермісу, діяльністю зв’язування рецепторів стероїдних мембран передміхурової залози та слабким інгібуванням 5-α-редуктази. Екстракт кореня кропиви допомагає знизити рівень сироваткового тестостерону та ПСА (PSA), який індукує збільшення передміхурової залози. Екстракт кореня кропиви підтримує екскреторну функцію нирок і допомагає підтримувати нормальну функцію сечовивідних шляхів.

Екстракт толокнянки звичайної (Uva ursi) містить фенольні глюкозиди (арбутин, метилбургутін). Вона застосовується та рекомендується при функціональних порушеннях сечового тракту, циститу, мимовільному виділенні та затриманні сечі, гіпертрофії передміхурової залози, надлишку сечовини, інфекції уретри.

Олія з гарбузового насіння має протизапальну, антибактеріальну та антиоксидантну дію. Перешкоджає доброякісній гіперплазії простати. Олія з гарбузового насіння зменшує запальні процеси та перериває процес перетворення дигідротестостерону, який призводить до розростання передміхурової залози. Механізм дії олії з гарбузового насіння добре відомий через його інгібування 5-α-редуктази, що перетворює тестостерон в дигідротестостерон

Цинк є важливою складовою передміхурової залози і, як відомо, відіграє важливу роль у розвитку та нормальному функціонуванні простати. Цинк також бере участь у належному статевому розвитку та репродукції. Цинк застосовується при простатиті та доброякісному розростанні передміхурової залози, а також при інших функціональних порушеннях передміхурової залози. Цинк є ключовою сполукою під час відновлення пошкоджень ДНК.

Селен потрібний організму в невеликій кількості, але він відіграє важливу роль у певних ферментативних реакціях в організмі. Організм використовує його для стимуляції виробництва інших антиоксидантів. Оскільки він використовується для виробництва селенопротеїнів, необхідних для нейтралізації вільних радикалів в організмі. Селен запобігає окислювальному руйнуванні епітеліальних клітин передміхурової залози. Однак рівень селену падає з віком, а дефіцит селену пов’язаний з проблемами простати у чоловіків. Селен бере участь у регулюванні рівнів сироваткового тестостерону (ПСА) і глутатіону пероксидази, покращує антиоксидантний захист, доступний для передміхурової залози. З іншого боку, він запобігає гіперплазії простати за рахунок зниження рівня ПСА.

Комплекс екстрактів призначається при порушеннях сечовипускання, що супроводжує початкову стадію доброякісного збільшення передміхурової залози, допомагає полегшити симптоми при збільшенні передміхурової залози, пов’язані з сечовипусканням, такі як ослаблений потік сечі і утруднене сечовипускання, полакиурія, часте сечовипускання вночі. Комплекс екстрактів уповільнює швидкість утворення дигідротестостерону та його зв’язуванні з рецепторами. У результаті гормонам стає важко проникати в ядро клітин, і, отже, виробництво білка зменшується. Завдяки активним компонентам екстрактів гальмується активність 5-α-редуктази, яка перетворює тестостерон в дигідротестостерон і відіграє важливу роль у стимуляції гіперплазії простати. Під дією активних компонентів екстрактів зменшується синтез арахідонової кислоти, дегідротестостерону, простагландинів, що регулюють перистальтику сечовивідних шляхів. Комплекс екстрактів полегшує екскрецію сечі, сприяє нормальному функціонуванню сечовивідної та репродуктивної систем. Також мають протизапальну, антиоксидантну та антисептичну дію.

Показания

Може бути рекомендований лікарем для використання в раціонах дієтичного харчування як джерело комплексу біологічно активних речовин з метою створення оптимальних дієтологічних умов для функціонування репродуктивної та сечовивідної систем при наявності наступних станів:

  • Доброякісна гіперплазія простати І та ІІ стадії;
  • Гострі та хронічні захворювання сечостатевої системи (простатит, уретрит, цистит);
  • Розлади сечовипускання (дизурія – полакіурія (денна та нічна), ніктурія, затримка сечовипускання, ослаблений потік сечі, випорожнення сечового міхура – повне, початок декомпенсації, неповне випорожнення сечового міхура, залишкова сеча).

Противопоказания

Підвищена чутливість до будь-якого з компонентів продукту. Цей продукт не повинен використовуватися як замінник збалансованого харчування. Не є лікарським засобом.

Способ применения и дозы

1-2 капсули один або два рази на день, незалежно від прийому їжі.

Термін споживання. Тривалість прийому залежить від виду, ступеня тяжкості та перебігу стану. Регулярне щоденне споживання є особливо важливим для успіху. Рекомендований курс прийому – 3-и місяці, але в разі необхідності може бути продовжений до 6-12 місяців. За необхідності курс прийому можна повторювати.

Регистрационные данные

Инструкция для: Простакапс капс. желат. блистер №30

Производитель: Вефа Илач Санайи Ве Тиджарет (Турция)

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Простакапс капс. желат. блистер №30

По этому товару ещё нет отзывов