Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Простатовид капсулы №30 (15х2)

Код: 62825
Простатовид капсулы №30 (15х2)
Цена от 246.24 до 399.99 грн

Наличие в 323 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

доброкачественная гиперплазия простаты, простатит

Область применения

урология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Простатовид капсулы №30 (15х2)

Состав

До складу входять екстракти рослин:

Пальма сeреноа (Со Пальметто, Saw Palmetto) 185 мг
Якірці сланкі (Tribulus terestris) 140 мг
Ашваганда (Withania somnifera) 50 мг
Ембліка лікарська (Emblica officinalis) 117,45 мг
Очищене мумійо (Shilajeet) 20 мг

Простатовід - комплексний аюрведичний препарат, дія якого одночасно направлено на інгібування процесу зростання аденоми простати і ліквідацію симптомів ДГПЗ, а також лікування хронічного простатиту.:

Багатогранний ефект препарату обумовлений вмістом рослинних стеролів, стероїдних сапонінів, антоцианідинів, фітонцидів, флавоноїдів і алкалоїдів.

Антипроліферативну дію препарату відзначається за рахунок пригнічення 5-альфа-редуктази - ферменту, який перетворює тестостерон в його більш потужну форму дигідротестостерон (ДГТ) і таким чином пригнічує розмноження клітин простати.

Проапоптотичний механізм дії екстрактів пальми сeреноа і якорців сланких проявляється за рахунок впливу на апоптоз за допомогою фактору росту. При цьому співвідношення між апоптозом і проліферацією в тканини ДГПЗ зміщується в бік апоптозу.

Як адренергичний альфа-1 антагоніст працює за рахунок фармакологічних ефектів пальми сeреноа, значно збільшує сечовий потік і знижує прояви симптомів при ДГПЗ.

Підвищуючи фагоцитарну активність і кількість макрофагів має виражену антимікробну дію і сприяє посиленню дії антибіотиків.

Протизапальний і протинабряковий ефекти екстракту пальми сeреноа обумовлені його здатністю пригнічувати ферменти арахідонового каскаду в клітинах простати, які відповідальні за утворення медіаторів запалення - простагландинів і лейкотрієнів.

Якірці сланкі будучи природним афродизіаком, містять природний стероїдний сапонін - протодіоцин, який стимулює статеву функцію, сприяє посиленню лібідо і підвищує здатність до ерекції.

Антистресова і анксіолітична дія проявляється як дія Гамма-аміномасляної кислоти (ГАМК) і використовується для придушення різних аспектів стресу, тривоги і занепокоєння.

Тонік і адаптоген - завдяки ефектам ашваганди, стимулює центральну нервову систему, усуває синдром хронічної втоми, надає загальну тонізуючу дію, нормалізує сексуальні функції.

Мумійо, має імуномодулюючу дію, сприяє підвищенню ефективності лікування запальних уражень сечостатевих органів і венозних патологій. За рахунок прискорення обмінних процесів, впливає на підвищення потенції, активізує роботу репродуктивної системи, покращує якісні показники сперми і збільшує вироблення еякуляту.

Антиоксидантна дія проявляється за рахунок біологічно активних речовин ашваганди та ембліки, які пригнічують дію вільних радикалів, знижуючи ефекти стресу і старіння.

Простатовід містить біофлавоноїди групи антоцианідинів, які надають антиатеросклеротичну дію. Зменшує проникність капілярів і судинний стаз, набряклість і запальний процес в простаті, усуває компресію шийки сечового міхура і сечовивідного каналу, покращує показники уродинаміки.

Показания

Препарат Простатовід рекомендується до застосування:

  • у хворих ДГПЗ з легко або помірно вираженою симптоматикою захворювання (аденома I-ІІ стадії), особливо у хворих з вираженими порушеннями мікроциркуляції і набряком передміхурової залози при швидкому розростанні аденоматозної тканини і при поєднанні ДГПЗ з хронічним простатитом;
  • хронічні запальні захворювання передміхурової залози і сечовивідних шляхів (можливо - в комплексі з іншими препаратами);
  • покращує якість життя у чоловіків, які очікують операцію, нормалізує сечовидільну функцію;
  • профілактичний прийом (чоловіки старше 40 років) - підтримує здоров'я простати в зрілому віці;
  • підвищує сексуальний потяг.

Противопоказания

Протипоказано приймати Простатовід при індивідуальній чутливості до компонентів.

Чоловікам у віці до 24 років застосовувати рекомендується після консультації лікаря.

Способ применения и дозы

Дорослим по 1 капсулі 2 рази на день після їди. Курсове застосування препарату забезпечує високу терапевтичну ефективність і стійкий тривалий результат.

Условия хранения

Препарат Простатовід слід зберігати в сухому, недоступному для дітей місці при кімнатній температурі в оригінальній упаковці.

Форма випуску

Капсули 30 штук.

Термін придатності

30 місяців від дати виготовлення.

Регистрационные данные

Инструкция для: Простатовид капсулы №30 (15х2)

Производитель: Индиан Хербс Ресорч Энд Саппл (Индия)

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Простатовид капсулы №30 (15х2)

По этому товару ещё нет отзывов