Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Проталис Фемифолат капсулы №30

Код: 72906
Проталис Фемифолат капсулы №30
Цена от 259.38 до 553.60 грн

Наличие в 1848 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

ановуляция, бесплодие, искусственное оплодотворение

Область применения

гинекология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Проталис Фемифолат капсулы №30

Состав

Активні інгредієнти: риб'ячий жир, в тому числі омега-3 кислоти - 300 mg (мг) (ДГК (докозагексаєнова кислота - 75 mg (мг), ЕПК (ейкозапентаєнова кислота) - 105 mg (мг))), риб'ячий жир - 200 mg (мг) (докозагексаеновая кислота - 160 mg (мг)), L- метілфолат (фолієва кислота) - 400 μg (мкг), йодид калію - 200 μg (мкг).

Допоміжні речовини: загусники: софтізан, жовтий бджолиний віск; емульгатор: соєвий лецитин; вологутрімуючій агент: гліцерин оболонка капсули: желатин; барвники: діоксид титану, жовтий оксид заліза, червоний оксид заліза. Без ГМО.

Опис

Проталіс ФеміФолат – комплекс необхідних компонентів: АКТИВНИЙ ФОЛАТ-ЙОД-ОМЕГА, рекомендований українськими та міжнародними протоколами з ведення вагітності для підтримки здорової вагітності та малюка в усіх триместрах.

Характеристики продукту

При наявності певних спадкових порушень метаболізму і психологічному стресі перетворення синтетичної фолієвої кислоти на активну форму фолату відбувається в організмі жінки неналежним чином. Проталіс ФеміФолат містить активну форму фолієвої кислоти L-метилфолат, яка краще засвоюється. Метилфолат – невід’ємний компонент у комплексі заходів з профілактики невиношування і передчасних пологів, патології плаценти, затримки внутрішньоутробного розвитку плода, розвитку дефектів нервової трубки у майбутнього малюка. Омега -3 поліненасичені жирні кислоти у складі Проталіс ФеміФолат беруть участь у формуванні клітин головного мозку і зорового аналізатора плода.
Встановлено, що вживання омега-3 кислот під час вагітності сприяє профілактиці недостатньої маси тіла дитини при народженні.
Додавання до раціону харчування вагітної омега-3 кислот сприяє підвищенню еластичності й регенераційних властивостей шкіри, що може запобігти розвитку розтяжок і стрій.
Застосування омега-3 кислот сприяє запобіганню передчасним пологам, профілактиці прееклампсії, гіпертонії і серцево-судинної патології у матері, а також зниженню ризику післяпологової депресії. Застосування йоду під час вагітності сприяє запобіганню розумовим відхиленням у майбутньої дитини, профілактиці ендемічного зобу і захворювань щитоподібної залози.

Показания

Застосовувати під час вагітності, у період планування вагітності й годування груддю як додаткове джерело омега-3 поліненасичених жирних кислот, метилфолату і йоду для створення оптимальних умов функціонування організму жінки і дитини.

Способ применения и дозы

1 капсула на добу після їди; капсули рекомендується ковтати цілими. Не слід перевищувати рекомендовану добову дозу. Дозволено до прийому у вагітним і тим, хто годує груддю.

Запобіжні заходи

Індивідуальна підвищена чутливість до компонентів продукту. Перед початком застосування і при одночасному застосуванні з будь-якими лікарськими засобами рекомендована консультація лікаря. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не запивати гарячими або алкогольвмісними напоями!

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Проталис Фемифолат капсулы №30

По этому товару ещё нет отзывов