Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Провитадин Актив суппозитории №10

Код: 83351
Провитадин Актив суппозитории №10
Цена от 430.00 до 646.90 грн

Наличие в 80 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Форма выпуска

Суппозитории ректальные/вагинальные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Провитадин Актив суппозитории №10

Состав

Спиртовий екстракт прополісу-100 мг(mg), спиртовий розчин секрету бобра (кастореум)-200 мг(mg).

Допоміжні речовини: твердий жир, полісорбат - 80.

Опис

Оптимальне поєднання компонентів чинить загальнозміцнюючу, тонізуючу дії, підвищує неспецифічну резистентність організму; сприяє підвищенню лібідо та потенції у чоловіків; покращенню показників спермограми; поліпшенню мікроциркуляції та зменшенню застійних явищ в органах малого тазу у жінок та чоловіків; відновленню слизових оболонок піхви та епітелію шийки матки; зниженню інтенсивності запальних процесів в жіночих статевих органах.

Кастореум містить велику кількість біологічно активних речовин серед яких кастормін, феноли (пірокатехін), кетони, природні стероїди, кислоти (бензойна, саліцилова, корична, анісова), ефіри, смолисті сполуки, мінеральні речовини. Компоненти, що входять до складу кастореуму добре засвоюються організмом, покращують мікроциркуляцію крові, активують метаболічні процеси, запускають процес відновлення тканин, що дає оздоровчий ефект.

Екстракт прополісу містить флавоноїди, ферменти, амінокислоти, мікроелементи та вітаміни. Прополіс має антимікробні властивості за рахунок бактерицидної і противірусної дії, стимулює трофічні і регенеративні функції, підвищує місцевий імунітет та має знеболюючі властивості.

Показания

Супозиторії «ПРОВІТАДІН АКТИВ» застосовується в якості гігієнічно-профілактичного засобу, ректально- для підвищення лібідо та сексуальної активності; покращення потенції у чоловіків; для відновлення сексуальної функції після лікування простатиту; вагінально – для запобігання сухості піхви, відновлення слизових оболонок піхви та епітелію шийки матки; зниженню інтенсивності запальних процесів в жіночих статевих органах.

Противопоказания

Індивідуальна підвищена чутливість до продуктів бджільництва (в т.ч. прополісу) чи до інших компонентів засобу; дитячий вік, вагітність, годування груддю.

Способ применения и дозы

Супозиторії застосовують ректально або вагінально. Перед застосуванням супозиторія необхідно:

– по лінії перфорації блістерної упаковки відірвати один супозиторій у первинній упаковці;

– далі необхідно потягнути за краї плівки, розриваючи її у різні боки, і звільнити супозиторій від первинної упаковки.

При ректальному застосуванні супозиторій вводять глибоко в пряму кишку після її випорожнення; при вагінальному застосуванні супозиторій вводять глибоко в піхву. Якщо супозиторій занадто м’який для введення, то його необ-хідно, не виймаючи з блістера, охолодити під струменем холодної води або у холодильнику протягом декількох хвилин.

Застосовують по 1 супозиторію 1-2 рази на добу протягом 10 діб. За необхідності застосування можна повторити. Виріб для одноразового використання.

Побочные реакции

Засіб зазвичай добре переноситься, в поодиноких випадках можливі алергічні реакції.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці за температури не вище 250С - 2 роки від дати виготовлення. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Провитадин Актив суппозитории №10

По этому товару ещё нет отзывов