Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Псорилам крем-бальзам туба 75 мл

Код: 58768
Псорилам крем-бальзам туба 75 мл
Цена от 58.90 до 100.50 грн

Наличие в 237 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Форма выпуска

Мягкие наружные

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Псорилам крем-бальзам туба 75 мл

Состав

Вода підготовлена, вазелін, моностеарат гліцерину, ланолін, стеаринова кислота, гліцерин, віск бджолиний, солідол, триетаноламін, борна кислота, вітамін А, алантоїн, ментол, ПЕГ - 40, гідрогенізована касторова олія, саліцилова кислота, ефірна олія м'яти, метилпарабен  , пропіл-парабен, 2-бромо-2-нітропропан-1, 3-діол.

Показания

Крем-бальзам Псорілам був розроблений спеціально для лікування псоріазу. З кожним роком стає все більше випадків захворювання на псоріаз, особливо в молодому віці. Псоріаз - хронічне захворювання, при якому на шкірі з'являються бляшки, або лусочки. Виникає запалення і свербіж, сверблять, доставляючи дискомфорт. Лікується це захворювання досить складно. Але за допомогою крему Псорілам можна домогтися гарних результатів і тривалої ремісії.

Цей крем містить активований цинк піритіонат, саліцилову, борну кислоти і ментол. Основа крем-бальзаму - органічні жири (вазелін, солідол, ланолін), які відновлюють гідроліпідний бар'єр шкіри, запобігають її зневоднення і пересихання.

Активований цинк піритіонат, швидко знижує висипання, знімає запалення, свербіж, печіння і лущення шкіри. Пригнічує ріст бактерій групи Pityrosporum, які і викликають себорею і псоріаз. Також виявляє антибактеріальну дію відносно ряду патогенних мікроорганізмів (стрептокок, стафілокок, синьогнійна і кишкова палички, протей та ін.)

Солідол медичний розм'якшує бляшки, прискорює оновлення шкіри, знімає почервоніння і лущення шкіри.

Саліцилова і борна кислоти, підсушують, дезінфікують.

Способ применения и дозы

Наносити тонким шаром на уражені місця 1-2 рази на день (на волосистій частині голови - злегка втерти). Використовувати до тих пір, поки не зникне остання бляшка.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Псорилам крем-бальзам туба 75 мл

По этому товару ещё нет отзывов