Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Пюре Gerber (Гербер) кабачок 80 г

Код: 74247
Пюре Gerber (Гербер) кабачок 80 г
Цена от 31.26 до 49.00 грн

Наличие в 3178 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

детское питание

Область применения

детство

Разрешено

для детей

Детям с

с 6 месяцев

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Пюре Gerber (Гербер) кабачок 80 г

Состав

кабачки (95%), вода питна. 

Без додавання солі та крохмалю. Виготовлено без використання генетично модифікованих інгредієнтів, штучних консервантів та ароматизаторів.

Показания

Чудовий вибір, коли мова йде про перший овочевий прикорм. Кабачок не тільки має нейтральний смак і аромат, він ще й гіпоалергенний овоч. Ось чому цей дієтичний продукт здатний делікатно познайомити малюка з новим смаком їжі.

Перша їжа в житті дитини - це велика відповідальність. Саме тому, виробництво пюре Gerber® Кабачок проходить ретельні перевірки на відповідність вимогам до дитячого харчування, а також не містить солі.

На початку прикорму важливо обрати однокомпонентні продукти з низьким алергенним потенціалом. Так, чиста рецептура дитячого пюре Gerber® - універсальне рішення для першого знайомства дитини з овочами, адже воно не містить нічого зайвого, тільки кабачок і воду.

Володіючи нейтральним смаком і приємною однорідною консистенцією, пюре відрізняється багатим вітамінно-мінеральним складом. У цьому харчуванні є вітаміни А, В1, В2, С, РР і необхідні організму елементи: калій, кальцій, магній, цинк, мідь і залізо, а також рідкісні: марганець, молібден, титан, алюміній, натрій і фосфор. Кабачок містить харчові волокна і клітковину, які допомагають роботі шлунково-кишкового тракту.


?    Для дітей з 6 місяців
?    Без додавання крохмалю та солі
?    Спеціальна технологія пакування
?    Ідеально підходить для знайомства з новими смаками

Способ применения и дозы

Пюре готове до вживання. Перед вживанням перемішати. Почніть годування з 1 чайної ложки, поступово збільшуючи об'єм.

Условия хранения

Пюре зберігати при температурі від +6° до +30°С, берегти від прямих сонячних променів. Відкриту банку зберігати в холодильнику. Після відкриття вжити протягом 24 годин. У разі відсутності хлопка, під час відкривання банки, споживати не можна.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Пюре Gerber (Гербер) кабачок 80 г

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: