Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Пюре Мясо-Овощное HiPP (ХиПП) Картофель и свекла с говядиной 220 г, с 8 мес.

Код: 48381
Пюре Мясо-Овощное HiPP (ХиПП) Картофель и свекла с говядиной 220 г, с 8 мес.
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

детское питание

Форма выпуска

Продукты питания

Разрешено

для детей

Детям с

с 8 месяцев

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Пюре Мясо-Овощное HiPP (ХиПП) Картофель и свекла с говядиной 220 г, с 8 мес.

Состав

Дитяче пюре з яловичини з картопляним пюре і буряком призначене для дітей від 8 місяців. Пюре виготовлено з органічних компонентів і не містить барвників, консервантів і ароматизаторів. М'ясо, що входить до складу продукту, є основним джерелом легкозасвоюваного заліза, вітамінів групи В, кальцію, калію і магнію. Пюре збагачене Омега-3 жирними кислотами, які необхідні для формування і функціонування нервової системи дитини і зору.

СКЛАД: органічні овочі 35% (органічна картопля 20%, органічний червоний буряк 13%, органічна цибуля), вода, органічні яблука 16%, органічний рис відварний, органічна яловичина 9,6%, органічна рапсова олія 2,3%, органічний рисовий крохмаль.

Харчова цінність (100 г): калорійність - 340 кДж / 81 ккал, білки - 2, 6 г, вуглеводи - 10, 1 г, жири - 3, 1 г, з них Омега-3 жирні кислоти 0, 16 г, харчові волокна - 1, 2 г. 

Способ применения и дозы

Перед початком вживання необхідно проконсультуватися з лікарем. Можлива підвищена індивідуальна чутливість дитини до інгредієнтів продукту. Візьміть необхідну кількість пюре, підігрійте і перевірте температуру (не використовуйте металеву ложку).

Починайте з 1-2 чайних ложок і поступово збільшуйте кількість. Наведена норма орієнтовна, необхідна кількість пюре залежить від віку початку введення прикорму і апетиту дитини.

Условия хранения

Зберігати при кімнатній температурі. Якщо при першому розкритті баночки Ви не почули хлопка або баночка пошкоджена, продукт вживати не можна.Розпочату баночку зберігати у холодильнику у закритому вигляді та використати не пізніше наступного дня.

Регистрационные данные

Инструкция для: Пюре Мясо-Овощное HiPP (ХиПП) Картофель и свекла с говядиной 220 г, с 8 мес.

Производитель: ООО "Хипп Кфт" для "ООО" Хипп Украина "(Венгрия / Украина)

Регистрация: 05.03.02-03/66944

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Пюре Мясо-Овощное HiPP (ХиПП) Картофель и свекла с говядиной 220 г, с 8 мес.

По этому товару ещё нет отзывов