Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Релаксипин капсулы №30

Код: 69956
Релаксипин капсулы №30
Цена от 248.40 до 387.48 грн

Наличие в 135 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

способствующие улучшению метаболизма в тканях головного мозга

Область применения

неврология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Релаксипин капсулы №30

Состав

Капсула з вмістом 400,00 мг (mg): γ-аміномасляна кислота (ГАМК/GABA) - 250 мг (mg);  L – тірозин (L – thyrozyn) – 100 мг (mg);  Астаксантин (Astaxantyn) – 10 мг (mg);

Допоміжні речовини: лактози моногідрат (цукор молочний), крохмаль картопляний, кальцію стеарат, аеросил (кремнію діоксид колоїдний); оболонка капсули: желатин, титану діоксид.

Біологічні властивості компонентів

γ-аміномасляна кислота (далі ГАМК) - основний гальмівний нейромедіатор, який попереджає зайву стимуляцію нейронів, стимулює метаболічні процеси в головному мозку, покращує кровообіг та енергетичні процеси в клітинах мозку, підвищує окислювальну активність нейронів, сприяє покращенню поглинання глюкози нейронами та утилізацію токсичних продуктів розпаду. Шляхом зазначеної дії може сприяти відновленню мовних та рухових функцій у хворих із порушеннями мозкового кровообігу, в т.ч. і після інсультів. Може оказувати помірну центральну гіпотензивну дію та послаблювати обумовлені гіпертонічною хворобою симптоми, такі як: запаморочення, безсоння та головний біль. ГАМК рекомендовано до застосування особам середнього та похилого віку для прискорення реабілітації після порушень мозкового кровообігу та перенесення травм головного мозку, для підвищення рухливої та психічної активності, при депресивних станах, переважно з астено-іпохондричними явищами.

L – тирозин – приймає безпосередню участь у синтезі гормонів, разом з атомами йода, нестача яких може призвести до функціональних розладів в роботі ендокринної системи організму у цілому та призвести до захворювань нервової системи. L – тирозин надзвичай важлива амінокислота, необхідна для синтезу нейромедіаторів (катехоламінів та амінокислот), які безпосередньо впливають на відчуття стресу та разом з дофаміном підтримують нормальний (непригнічений) настрій, керують добовими ритмами опосередковано через синтез мелатоніну, сприяють підвищенню концентрації уваги.  L – тирозин стимулює активність мозку, подавляє стрес та інші депресивні і тривожні стани, покращує настрій, завдяки активізації ендорфінів. Це призводить до підвищення життєвої (фізичної та розумової) активності. Має позитивний вплив на ліполіз та обмін речовин в цілому. Тривале застосування сприяє втраті ваги.

Астаксантин (Astaxanthin) ???????- каротиноїд, що має потужні антиоксидантні властивості завдяки своїй унікальній молекулярній структурі. In vitro доведено, що астаксантин, як антиоксидант, у 65 разів потужніший за вітамін С. Астаксантин має здатність долати ГЕБ та захищати нервові клітини, знижувати вміст С-реактивного білку в крові, чим зменшує ризик розвитку серцевих захворювань, може сприяти регенерації уражених клітин та нормалізувати обмін речовин на клітинному рівні, підвищує працездатність, витривалість та мозкову активність, підвищує імунітет, чим пригнічує розвиток новоутворень, уповільнює процеси старіння шкіри, покращує її еластичність та мікротекстуру. Завдяки стимуляції вироблення колагену, запобігає виникненню пігментних плям та втраті вологи. Чисельні клінічні дослідження довели ефективність астаксантину, як потужного антиоксиданту, для покращення стану серцево судинної та нервової систем, а саме для: попередження тромбоутворення, протидії відкладанню бляшок на стінках судин, чим зменшується ризик виникнення інфарктів та інсультів.

Показания

Рекомендовано до споживання як збалансований комплекс натуральних речовин, що може позитивно впливати на метаболічні процеси в головному мозку, покращувати синтез серотоніну та інших нейромедіаторів, які відіграють домінуючу роль у формуванні емоційної поведінки при: депресії, частій зміні настрою, під час тривалого перебування у стресовому стані; для зменшення впливу специфічного симптомокомплексу при психологічному та емоційному виснаженні. Має позитивний вплив щодо прискорення реабілітації після порушень мозкового кровообігу. Доцільно вживати задля підвищення продуктивності мислення та покращення пам’яті, особливо під час засвоєння збільшених обсягів інформації.

Противопоказания

Не рекомендується вживати дітям до12 років, вагітним жінкам та жінкам, які годують груддю, при індивідуальній чутливості до компонентів продукту.

Способ применения и дозы

По 1-2 капсулі раз на добу через 1,5 години після прийняття їжі в першу половину дня. В подальшому термін вживання узгоджувати з лікарем.

Условия хранения

Зберігати в сухому, захищеному прямих сонячних променів та недоступному для дітей місці при температурі від 0°С до 28°С та відносній вологості не більше 75%.

Термін придатності

2 роки.

Категорія відпуску

Без рецепта.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Релаксипин капсулы №30

27.07.2021

Дуже ефективний заспокійливий препарат