Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Реогель со вкусом какао гель оральный 150 мл

Код: 69367
Реогель со вкусом какао гель оральный 150 мл
Цена от 357.48 до 560.99 грн

Наличие в 1839 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

тошнота, рвота при укачивании

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Мягкие внутрь

Разрешено

для детей/для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Реогель со вкусом какао гель оральный 150 мл

Состав

100 ml (мл) гелю містять: активні інгредієнти: інулін – 2000 mg (мг); глюкоза – 1700 mg (мг); цитрат калію – 769 mg (мг), що відповідає 475 mg (мг) цитрату та 78 mg (мг) калію; кореневище імбиру – 666 mg (мг); натрію хлорид – 226,6 mg (мг), що відповідає 124 mg (мг) хлору та 102,6 mg (мг) натрію; екстракт кореневища імбиру із вмістом гінгеролу 5% - 20 mg (мг); тиндалізовані клітини - cахароміцети буларді (Saccharomyces boulardii), не менше - 10,0×109 КУО; допоміжні речовини: вода очищена, фруктоза, сухий екстракт какао, регулятор кислотності: лимонна кислота, загущувач: ксантанова камедь, консервант: сорбат калію, ароматизатор какао, підсолоджувач: сукралоза.

Показания

За рекомендацією лікаря в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело мінеральних речовин, глюкози, гінгеролу, про- та пребіотиків з метою:

  • поліпшення функціонального стану шлунково-кишкового тракту;
  • сприяння відновленню електролітного балансу в організмі;
  • запобігання зневодненню організму при таких станах як: ацетонемічний синдром, гастроентерит та інших, що супроводжуються повторними епізодами блювання та/або діареї.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до будь-якого з компонентів.

Не перевищувати рекомендовану добову дозу. РЕОГЕЛЬ не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Способ применения и дозы

Вживати дітям віком від 3-х до 6-ти років по 10 ml (мл) (2 чайні ложки) тричі на добу, запиваючи достатньою кількістю рідини кімнатної температури. Курс споживання?– визначає лікар індивідуально. Зазвичай курс застосування складає 2-3 доби. Використання дієтичної добавки «РЕОГЕЛЬ» не виключає необхідності вживання достатньої кількості рідини, якщо наявні ознаки зневоднення. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Условия хранения

Зберігати в оригінальній упаковці за температури не вище 25 °С у сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці.

Термін придатності
24 місяці від дати виробництва. Після відкриття баночки - продукт зберігати в холодильнику з щільно закритою кришечкою та використати впродовж 5-6 днів.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Реогель со вкусом какао гель оральный 150 мл

По этому товару ещё нет отзывов