Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Реолакс капсулы №15

Код: 70056
Реолакс капсулы №15
Цена от 123.78 до 123.78 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

запор

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Реолакс капсулы №15

Состав

Каскара саграда (крушина) - 450 мг (90%), магнію стеарат - 25 мг (2%), аскорбат кальцію - 25 мг (8%), капсула желатинова.

Властивості компонентів

Каскара саграда  - суха кора жостеру або жостеру Пурша, північноамериканського виду жостеру, використовувалася традиційно корінними індійцями Північної Америки в якості послаблюючого засобу. Активний інгредієнт в каскара-антрахінони, нерозчинна у воді речовина, яка, потрапляючи в кишечник, стимулює вироблення слизу стінками кишечника і м'яко очищає його від калових мас. Антрахінони є глікозидами (похідними цукру), при всмоктуванні в тонкому кишечнику вони стимулюють специфічні ділянки в нервовій системі, що відповідають за посилення перистальтики кишечника впродовж найближчих 6-8 годин, що ще більше сприяє очисному ефекту і поступовому видаленню калових мас. Відомо, що каскара саграда не викликає звикання, на відміну від багатьох аптечних продуктів. Крім того, каскара саграда має м'який жовчогінний ефект, очищає печінку, сприяє регенерації її клітин, зменшує прояви метеоризму, знижує інтенсивність спазмів в кишечнику, нормалізує його тонус. Здавна використовується при коліті, закрепах, метеоризмі. Каскара містить вітаміни А, В2 і В6, а також мінерали: кальцій, марганець і калій. Магнію стеарат - одна з форм магнію, незамінного мікроелементу при закрепах. Він бере участь у більш ніж 350 біохімічних реакціях по усьому організму. Нестача магнію є дуже поширеною причиною дефіциту мікро- і макроелементів, часто супроводжується головним болем, проблемами з серцем, судомами і навіть закрепами. Тому харчові добавки з магнієм при закрепах є ефективними. Магнію стеарат практично не всмоктується в кишечнику, зате має виражений осмотичний ефект: приєднує до себе воду, за рахунок чого розріджує калові маси і полегшує позбавлення від них. Аскорбат кальцію - натуральний антиоксидант, консервант, який часто використовується в харчовій промисловості.

Показания

Добавка дієтична до раціону харчування - джерело активних пектинів і флавоноїдів; сприяє нормалізації функціонування шлунково-кишкового тракту і процесів травлення, виведенню гельмінтів і продуктів їх розкладання з кишечника; покращує моторику кишечнику і запобігає виникненню закрепів, має м'які послаблюючі властивості.

Способ применения и дозы

Дорослим по 1-2 капсули перед сном, запити водою. Вживати при необхідності на ніч перед сном, запити склянкою води. Термін вживання - 1 тиждень, після чого необхідно зробити перерву. Не перевищувати рекомендовану добову дозу. За рекомендацією лікаря курс прийому і дози можуть бути змінені. Перед застосуванням вимагає консультації з лікарем.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Реолакс капсулы №15

По этому товару ещё нет отзывов